Obnoviť stránku

Patriot 8GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Gaming Sector 5 Series

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Patriot 8GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Gaming Sector 5 Series

Set výkonných operačných pamätí Patriot pre počítačové fajnšmekrov, počítačových hráčov alebo do vyťažených pracovných staníc. Pamäte sú dizajnované pre maximálnu stabilitu iv extrémnych podmienkach, takže si určite hovoria io použitie v taktovaných strojoch, kde poskytnú stabilne vysoký výkon. V balení sú dva moduly typu DDR3 s celkovou kapacitou 8 GB. Sú certifikované pre pracovnú frekvenciu 1333 MHz, na ktoré si poradia s časovaním CL9-9-9-24. Ich nominálna napätie s takýmito parametrami je púhych 1,65 V.
Teplo sa spoľahlivo odvedie s pridaným chladičom a zabezpečí tak maximálnu stabilitu pri nekončiacim veľkom zaťažení. Nechýba ani podpora XMP (eXtreme Memory Profiles) pre ľahšiu taktovania. Technológia XMP umožňuje v kombinácii s kompatibilnou základnou doskou ľahké přetaktování výberom z preddefinovaných profilov v BIOSu. Pamäte sú testované a plne kompatibilný s čipsetom Intel P55.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR3
Kapacita:
2x 4 GB
Maximálna pracovná frekvencia:
1333 MHz

Napätie:
1,65 V
Certifikácia:
PC10666
Cas Latency:
CL9-9-9-24

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 333 MHz
Časovanie CL9

Rozhranie

Napätie 1,65 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, XMP
Kód:  DP096q
Produktové číslo:  PGV38G1333ELK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02