Obnoviť stránku

Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem

4,5 82 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem

Výhodné balenie dvoch pamäťových modulov DDR3 s celkovou kapacitou 4 GB určené predovšetkým do moderných výkonných dosiek s podporou Dual Channel. Pamäte sú certifikované pre prácu pri frekvencii až 1333 MHz a podporujú časovanie CL9. Moduly majú dve samostatne adresovateľný oblasti (memory rank). Modelový rad Signature Line je zárukou vynikajúcej spoľahlivosti a výkonu. Pamäťový modul je vybavený vlastným chladičom zaisťujúce stabilnú prevádzku aj pri veľkom zaťažení. Modelový rad Signature Line je zárukou vynikajúcej spoľahlivosti a výkonu. Táto rada je vhodná predovšetkým pre herné alebo pracovné desktopové systémy. Každý modul je výrobcom starostlivo testovaný as doživotnou zárukou.
Nominálne pracovné napätie týchto pamäťových modulov je 1,5 V a maximálna teoretická priepustnosť dátová v single-channel režimu činí 8,5 GB/s, pri použití režimu dual-channel potom stúpa teoretická dátová priepustnosť až na 17 GB/s Oproti pamätiam typu DDR2 majú zníženú spotrebu a zároveň vyžarované teplo, väčšiu dátovú priepustnosť a dajú sa taktovat na vyššie frekvencie, čím sa rapídne zvýši ich výkon.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR3
Kapacita:
2 x 2 GB
Maximálna pracovná frekvencia:
1333 MHz
Memory rank:
Dual rank
Napätie:
1,5 V
Certifikácia:
PC10600
Cas Latency:
9

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 333 MHz

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, Unbuffered
Kód:  DP076b
Produktové číslo:  PSD34G1333KH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07