Obnoviť stránku

MSI DigiVOX - DVB-T TV a FM tuner, externí USB2.0, software, dálkové ovládání

1,0 1 hodnotení

MSI DigiVOX - DVB-T TV a FM tuner, externí USB2.0, software, dálkové ovládání

Praktický externý digitálny tuner kompaktných rozmerov, ktorý je určený pre sledovanie a záznam televíznych alebo rozhlasových relácií vysielaných v modernom digitálnom štandardu DVB-T s kvalitou obrazu porovnateľnú s DVD.Vďaka nízkej spotrebe nevyžaduje externý sieťový adaptér a vystačí si s napájením priamo cez USB zbernici.Dodáva sa vrátane miniaturní antény určené hlavne pre vonkajší príjem a diaľkového ovládača.Samozrejmosťou je príjem teletextu a programové ponuky EPG rovnako ako podpora funkcie Time Shifting, vďaka ktorej je možné naživo vyslal program kedykoľvek zastaviť a pokračovať v sledovaní neskôr.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné parametre:
Formát:DVB-T
Rozsah frekvencií:VHF 174 až 230 MHz, UHF 470 až 862 MHz
Dátový tok videa:až 12 Mbps, CBR aj VBR
Rozlíšenie videa:352 × 240, 352 × 288, 480 × 480, 480 × 576, 704 × 480, 704 × 576, 720 × 480, 720 × 576
Rozhranie:
USB 2.0
Ďalšie funkcie:
Teletext
Electronic Program Guide (EPG)
Time Shifting
Záznam statických snímok
Podpora HDTV (1080i)
Zobrazenie náhľadu všetkých programov
Obsah balenia:
USB prijímač
Diaľkové ovládanie
Anténa
CD s ovládačmi a softvérom
Užívateľská príručka
Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr//www.digitalnitelevize.sk/"> tu.

Kód:  JQ305b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03