Obnoviť stránku

Microsoft Xbox ONE so senzorom Kinect

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox ONE so senzorom Kinect

Zábava novej generácie

Nová generácia herná konzola prináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli . Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálne zábavou . Víta vás Xbox One.

Herné šialenstvo sa blíži

S dodávaným senzorom Kinect bude hranie hier skutočne telu prospešné. Jedná sa o revolučnú technológiu, ktorá od základu mení spôsob ovládania hier. Hráte celým telom . Zapájate paže, nohy, chodidlá aj ruky. Kinect nevyužíva žiadne ovládače, stačí len vaše telo. Kinect môžu používať všetci, bez rozdielu veku.

Ako budem konzolu ovládať?

Bezdrôtovým ovládačom , Ktorý dostanete v balení, alebo len svojím telom pred pohybovým senzorom Kinect , Ktorý je k Xboxu One tiež dodávaný. Oživenie a výrazné vylepšenie zaisťuje viac než 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súlade s novým Kinectom. Vďaka tomu sú obe komponenty automaticky prepojené za účelom lepšieho herného zážitku.

Zoznámte sa s Kinectom

Úplne prepracovaný senzor je výrazne presnejšie. Bezprecedentné rozpoznanie hlasu, pohľadu aj pohybu umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. K svojmu účtu sa môžete prihlásiť jednoduchým vstupom do miestnosti. Ovládanie prebieha pomocou intuitívnych gest a nechýba ani hlasové príkazy. Zabudovaná je tiež podpora videohovorov cez Skype.

Budem môcť hrať online s priateľmi?

Budete a nielen to . Online hranie a navyše prístup k celému obsahu zaisťuje služba Xbox Live. Je libo živé hry , Ktoré bežia aj bez vašej prítomnosti? Alebo snáď pomocou aplikácie Game DVR zdieľať svoje najlepšie herné okamihy? Prepracovaný systém výsledkov (achievements) pokrýva všetky možné aj nemožné oblasti a súperenie s kamarátmi tak naberá na obrátkach.

Výhody oproti hranie na PC?

S konzolou Xbox One môžete začať hrať ihneď po bleskové inštaláciu . Rovnako ako sledovať filmy z diskov Blu-ray . Všetky aktualizácie sa bez problémov inštalujú na pozadí a nemusíte ani prerušovať strieľačku alebo inú práve prebiehajúcej zábavu. Výsadou je tiež perfektné optimalizácia pre Xbox gamepad , Takže všelijakému nastavovanie klávesov sa tiež vyhnete. Hry sú navyše vyvíjané tak, aby sa perfektne hrali na veľkoplošnej TV obrazovke . A nezabudnite, že čím väčšia, tým lepšia.


Parametre a špecifikácie:
Procesor:
Typ: AMD Jaguar
Architektúra: 8 jadier, 8 vlákien
Frekvencia: 1,6 GHz
L2 Cache: 2x 2 MB
Výrobné technológie: 28 nm
Operačná pamäť:
Veľkosť: 8 GB DDR3
Frekvencia: 2133 MHz
256bitová zbernica
Priepustnosť: 68,3 GB/s
Pevný disk:
Kapacita: 500 GB
Grafická karta:
Typ: AMD Graphics Core Next
Frekvencia: 800 MHz
Vlastnú pamäť: 32 MB Esra
Priepustnosť: 102 GB/s
Počet stream procesorov: 768
Výkon: 1,23 TFlops
Video:
Rozlíšenie HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i
Maximálne rozlíšenie: 4K
Rozhranie:
1x HDMI Out
1x HDMI In
3x USB 3.0 (1x ľavá strana, 2x vzadu)
1x S/PDIF
1x Kinect port
1x RJ-45
1x IR prijímač
Bezdrôtové rozhranie:
Wi-Fi 802.11 b/g/ns podporou Wi-Fi Direct
2,4 a 5 GHz
Optická mechanika:
Blu-ray
Zabezpečenia:
Kensington Lock
Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 263 x 80 x 343 mm
Dodávané príslušenstvo:
Bezdrôtový ovládač
Senzor Kinect 2.0

Kód:  MXO001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12