Obnoviť stránku

Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access

ZÁBAVA NOVEJ GENERÁCIE

Xbox One je ideálny pre hranie

Nová generácia hernej konzolyprináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli.Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálnou zábavou. Víta vás Xbox One.

VÝHODY OPROTI HRANIU NA PC?

Xbox Live

Služba Xbox Live využíva vyše 300 000 serverov, používajú ju milióny hráčov z celého sveta a môže sa pochváliť viac ako desaťročnými skúsenosťami s hrami pre viacerých hráčov. Ide o osvedčené miesto, kde si môžetezahrať tie najlepšie exkluzívne tituly a všetky najväčšie herné kúsky.A teraz pozývame každého, aby si na konzole Xbox One v sieti Xbox Live vyskúšal inteligentnejšie vytváranie hier a užil si kratších prieťahov a celkovo lepšieho výkonu. Svoje úspechy pri hraní môžete dokonca zaznamenávať a širiť alebo svoje hranie môžete rovno vysielať v priamom prenose pomocou služby Twitch.

HRY A ZÁBAVA

To najlepšie po všetkých stránkach?

Najlepšie hry, televízne programy, filmy, hudbu a športové prenosy máte pekne pohromade na jednom mieste, takže nemusíte robiť žiadne kompromisy. Môžete si vedľa seba prichytiť rôzne hry, živé televízne prenosy a aplikácie, ako napríklad Skype alebo YouTube, a rýchlo medzi nimi prepínať.

FIFA 16

Objavte znova krásu futbalu

FIFA 16 prináša herné inovácie na celom ihrisku a umožňuje všetkým fanúšikom súťažiť na ešte vyššej úrovni. Nové herné funkcie, ktoré tvoria základ hry FIFA 16, ponúkajú vyvážené, autentické a vzrušujúce zážitky z futbalu, ktoré si môžete hrať presne tak, ako chcete.
Navyše však ešte obdržíte prístup na 12 mesiacov do služby EA Access.

Bonusy pre FIFA 16

Získate tri zapožičané legendárny hráčov FIFA Ultimate Team exkluzívne pre Xbox One. To si zaslúži potlesk na otvorenej scéne.

EA Access - zahráte si o týždeň skôr

Získate celý jeden mesiac prístupu do špeciálnej služby EA Access. To vám okrem iného dovolí stiahnuť hru už o týždeň skôr ako ostatní. No neznie to skvele?

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 000 GB

Farba

Farba Čierna
Kód:  MXO005ab
Produktové číslo:  KF7-00016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01