Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New

4,7 349 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New

Inovovaná verzia ovládača pre hernú konzolu Xbox 360 ponúka okrem vydareného dizajnu aj novo spracované bočné tlačidlá pre ľahšiu manipuláciu. Ovládač je vybavený vibračnou technológiou, pri ktorej je možné nastaviť silu vibrácií a tým ušetriť výdrž batérií. Ergonomický dizajn zaručuje jednoduché ovládanie hier a minimálnu odozvu stlačenia tlačidla. Zariadenie je vybavené dvomi analógovými ovládačmi, osemsmerným ovládacím krížom a 8 tlačidlami. Uprostred ovládača je umiestnené "Guide" tlačidlo, ktoré slúži pre rýchly prístup do nastavení konzoly a rýchlu aktiváciu rôznych funkcií.
Priamo na tele ovládača je k dispozícii port, ku ktorému môžete pripojiť headset a komunikovať tak napríklad so spoluhráčmi cez internetový portál. Napájanie ovládača je zabezpečené pomocou dvoch AA batérií alebo dobíjitelného akumulátora s výdržou až 25 hodín. K jednej konzole Xbox 360 je možné pripojiť až štvoricu ovládačov.
Parametre a špecifikácia:
Ovládacie prvky:
8-směrný D-PAD
2 analógové ovládače
8 herných tlačidiel
Guide tlačidlo
Štart tlačidlo
Back tlačidlo
Funkcia:
Nastaviteľné vibrácie
Integrovaný port pre headset na Xbox Live play
Vyhotovenie:

Farba: matná čierna
Komunikácia: bezdrôtovo na 2,4 GHz
Dosah: 9 m
Napájanie:
2x AA batérie alebo akumulátor

Obsah balenia:
Gamepad
2x AA batérie

Kód:  MX045b2
Produktové číslo:  NSF-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11