Obnoviť stránku

Microsoft Xbox 360 Hard Drive 500 GB Slim

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox 360 Hard Drive 500 GB Slim

Microsoft Xbox 360 Hard Drive 500GB Slim
Microsoft Xbox 360 Hard Drive 500GB Slim

Tisíce hier k dispozícii

Na svoj milovaný Xbox 360 si môžete zaobstarať celú škálu úžasných hier. Námatkovo Grand Theft Auto V, Battlefield 4, Forza Horizon a samozrejme sériu Halo. Ale už ste premýšľali, kam sa všetok ten herný obsah zmestí? Máme pre vás elegantné riešenie, ktoré odstráni vaše problémy s nedostatkom priestoru.

Výmenu zvládnete takmer poslepiačky

Privítajte dlho očakávané príslušenstvo v podobe 500 GB pevného disku. To už je slušná kapacita, s ktorou si vystačí aj náročnejší hráč. Už navždy sa zbavíte neustáleho hučania DVD mechaniky. Skôr pomalé načítanie hier bude naraz svišťať plnou rýchlosťou.

Microsoft Xbox 360 Hard Drive 500GB Slim

Výmenu zvládnete takmer poslepiačky

Privítajte dlho očakávané príslušenstvo v podobe 500 GB pevného disku. To je už slušná kapacita, s ktorou si vystačia aj náročnejší hráči. Už navždy sa zbavíte neustáleho hučania DVD mechaniky. Kedysi pomalé načítanie hier bude teraz svišťať plnou rýchlosťou.

Microsoft Xbox 360 Hard Drive 500GB Slim

Získajte z konzoly maximum

Okrem obstarožného DVD vás čaká aj celá škála hier iba v digitálnej podobe. Práve v tejto situácii vynikne váš nový pevný disk.
Ak navyše vlastníte Zlaté členstvo, máte sa na čo tešiť. Každý mesiac totiž získate hry zadarmo a ďalšie s veľmi výraznou zľavou. Čo na to hovoríte? Určite neváhajte a odomknite si bránu k ďalšej porcii skvelej zábavy.

Parametre a špecifikácia:
Kompatibilita:
Microsoft Xbox 360 S, Microsoft Xbox 360 E
Kapacita:
500 GB

Kód:  MX048c2
Produktové číslo:  6FM-00003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06