Obnoviť stránku

Microsoft XBOX 360 Controller Black

4,8 262 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft XBOX 360 Controller Black

Precízne gamepad pre herné konzoly Microsoft Xbox 360 Vám umožní dokonale ovládať najmodernejšie hry. Ovládač je vybavený vibračné technológií, u ktorej je možné nastaviť silu vibrácií a tým ušetriť výdrž batérií. Ergonomický dizajn zaručuje jednoduché ovládanie hier a minimálnu odozvu stlačení tlačidla. Zariadenie je vybavené dvomi analógovými ovládačmi, osemsmerným ovládacím krížom a 8 tlačidlami, z ktorých nový dizajn L a R tlačidiel umožňuje ešte jednoduchšie použitie. Uprostred ovládača je umiestnené "Guide" tlačidlo, ktoré slúži pre rýchly prístup do nastavenia konzoly a rýchle aktiváciu rôznych funkcií.
Priamo na tele ovládača je k dispozícii port, ku ktorému môžete pripojiť headset a komunikovať tak napríklad sa spoluhráči cez internetový portál.


Parametre a špecifikácie:
Ovládacie prvky:
8-smerný D-PAD
2 analógové ovládače
8 herných tlačidiel
Guide tlačidlo
Štart tlačidlo
Back tlačidlo
Funkcie:
Nastaviteľné vibrácie
Integrovaný port pre headset na Xbox Live play
Pripojenie:

2,7 m dlhý USB kábel

Kód:  MX045b
Produktové číslo:  S9F-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18