Obnoviť stránku

Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals

Luxusný bezdrôtový volant s pedálmi Mad Catz pre konzolu Xbox One, vďaka ktorému sa budete cítiť ako skutočný automobilový pretekár uprostred vašej obývačky. Volant aj pedále sú spracované autenticky a doprajú vám maximálny zážitok pri hraní pretekárskych simulátorov. Celý systém bol vytvorený a otestovaný v spolupráci s najlepšími jazdcami pretekov rally, čo je zárukou kvalitného spracovania i funkčnosti.

Vhodný pre simulátory aj arkády

Volant disponuje prepínateľnými režimami vhodnými ako pre ovládanie arkádových závodných hier, tak aj pre pravých simulátorov . Prvým režimom, vhodným práve pre arkádové ovládanie, je možnosť otáčať volant len o 270 °. To vám umožní ovládať auto rýchlejšie a sústrediť sa na ďalšie akcie. Prepnutím do režimu simulátora, budete môcť otáčať volantom o 900 ° a riadiť ho tak s maximálnou citlivosťou.

Force Feedback novej generácie

Nový systém Force Feedback je oveľa presnejší a tichší ako predchádzajúca generácia, aj ďalšie konkurenčné technológie. Je ale zároveň oveľa realistickejší a vďaka spätnej väzbe pocítite každý hrboľ na ceste a stanete sa súčasťou simulácie.

Plne nastaviteľná konštrukcia

Možnosť prispôsobiť si systém pedálov zvyšuje komfort pri hraní, ale vám aj umožní dosiahnuť ďaleko lepších výsledkov. Samozrejmosťou je nastaviteľná tuhosť zošliapnutia pedálov a deväť možných nastavení ich vzdialenosti. U pedálov, ale prispôsobenie nekončí. S priloženým imbusovým kľúčom si môžete nastaviť aj požadovaný sklon volantu v rozmedzí 15 °.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi
Kód:  MH822t6
Produktové číslo:  MCB48503BM02/01/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06