Obnoviť stránku

LEGO Batman 3: Beyond Gotham – Xbox One

4,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

LEGO Batman 3: Beyond Gotham – Xbox One

Šikovní tvorcovia z TT Games sa opäť v spojení s Warner Bros vydávajú do sveta zloženého výhradne z Lego kociek. Už tretie pokračovanie sa opäť točí okolí populárneho netopierieho bojovníka ktorý nejde pre žiadnu ranu ďaleko ale zároveň má za opaskom aj celý rad šikovných vychytávok. Opäť sa ide o graficky vyšperkovanú akciu s mnohými zaujímavými prvkami a neopozeranými nápadmi. Prídavkom sa opäť dočkáte veľmi vydarených skečov a humorných scénok medzi hlavnými protagonistami.

Kostičkový šláger pre malých i veľkých

 

Hlavný záporák v podobe šialeného Brainiaca likviduje celé planéty pomocou sily Lanternových prsteňov a preto je nutné mobilizovať sily a vydať sa do hlbokého vesmíru spomaliť jeho postup. K planéte Zem a poťažmo milovanému mestu Gotham sa totiž blíži míľovými krokmi. Teraz musia najslávnejší superhrdinovia aj najhorší superzloduchovia ťahať za jeden povraz a vydať sa do rôznych Lanternových svetov zbierať tamojšie prstene a zastaviť Brainiaca skôr, než bude neskoro.


Postupne sa sprístupní viac než 150 jedinečných postáv zo sveta DC Comics vrátane členov Ligy spravodlivých a veľkých figúrok LEGO ako sú Killer Croc, Solomon Grundy a mnoho ďalších. Fanúšikovia všetkých vekových kategórií budú môcť ovládať svojich obľúbených hrdinov a ničomníkov s novými pomôckami a zručnosťami. Vďaka Brainiacovým schopnostiam ovládať myseľ ostatných ľudí a sile jeho Lanternových prsteňov, čakajú osobnosti klasických postáv nečakané premeny. Mnoho zábavy si užijete aj v stave beztiaže, s ktorým dostanú bojové akcie ale aj priestorové hlavolamy úplne iný spád.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Séria

Herné a filmové série LEGO

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Arkády, Detský
Herné prostredie Superhrdinovia
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry Kreslené

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Poznáte z

Poznáte z Batman

Druh

Druh Počítačové a konzolové hry
Kód:  MXO156
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5051892183086

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04