Obnoviť stránku

iGET Virtual R2

2,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET Virtual R2

Pozrite sa do sveta virtuálnej reality a preneste sa do priestoru, kde môžete prezerať a skúmať virtuálny svet, sledovať 3D videá a filmy či hrať 3D hry. Okuliare iGET Virtual R2 sú dokonalou kombináciou elegantného dizajnu, jednoduchého ovládania, a predovšetkým nízkej ceny. Ich veľkou prednosťou je taktiež kompatibilita s väčšinou mobilných telefónov, ktoré sa na našom trhu predávajú, nezávisle od operačného systému. Jedná sa o pasívne zariadenie, nie je teda potrebné ho napájať - neobmedzuje vás tak žiadny napájací kábel.

Kľúčové vlastnosti iGET Virtual R2

  • Kvalitná optická sústava
  • Vrátane univerzálneho Bluetooth diaľkového ovládača
  • Komfortné polstrovanie
  • Kompatibilné so širokým spektrom mobilných telefónov
  • Magnetické indukčné tlačidlo
  • Možnosť priebežného dobíjania telefónu pri používaní okuliarov

Prepracovaný systém pre odvod tepla

Virtuálne okuliare iget Virtual R2 boli vyrobené s maximálnym ohľadom na vaše pohodlie, ktoré zaisťuje predovšetkým kvalitné mäkké polstrovanie a elastické popruhy s 3-bodovým uchytením. Tie možno navyše ľahko upraviť, tak aby si ich každý používateľ mohol prispôsobiť podľa svojich potrieb. Iste oceníte aj vetracie otvory na stranách okuliarov starajúce sa o odvod tepla, ktoré produkuje mobilný telefón. Tieto otvory majú ešte jednu funkciu - umožňujú pripojenie externých slúchadiel.

Kompatibilné s väčšinou zariadení

Sústava šošoviek spracuje dva oddelené obrazy z vášho mobilného telefónu a sprostredkuje vám jediný, ktorý budete vnímať ako priestorový. Ovládacie prvky na vrchnej strane okuliarov vám pomôžu s doladením, zaostrením a nastavením rozstupu šošoviek. Okuliare sú kompatibilné so všetkými telefónmi s uhlopriečkou displeja 4,5 až 5,7 palcov, pri maximálnych rozmeroch telefónu 152 × 80 mm. Vďaka magnetickému indukčnému tlačidlu si užijete aj interaktívny pohyb vo virtuálnej realite. Stačí, aby bol váš telefón vybavený senzorom zrýchlenia, gyro senzorom a magnetickým senzorom.

Maximálne pohodlie

Súčasťou virtuálnych okuliarov iGet Virtual R2 je diaľkový ovládač posúvajúci využitie okuliarov o niekoľko úrovní vyššie. Prepojíte ho pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth s vaším zariadením a využijete ho predovšetkým pri používaní hier a aplikácií. Je kompatibilný so systémami iOS, Android aj PC systémami. Možno ho tak využiť aj pre ovládanie počítača pri sledovaní filmov či prehrávaní hudby.

Obsah balenia

  • 1× okuliare iGET VIRTUAL R2 pre virtuálnu realitu
  • 1× Bluetooth diaľkový ovládač
  • 9× penové podložky pre zabezpečenie telefónu v okuliaroch
  • 1× čistiaca utierka
  • 1× návod
 
Kód:  IG1990a3e
Produktové číslo:  Virtual R2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06