Obnoviť stránku

iGET Virtual R1

4,2 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iGET Virtual R1

Pasívne okuliare pre virtuálnu realitu predstavujú skvelý pomer ceny a výkonu. Ide o skvelé riešenie pre všetkých, ktorí chcú vstúpiť do sveta 3D hier, sledovať trojrozmerné filmy a videá, ale neradi investujú premrštené prostriedky do doplnkov. Tieto okuliare nepotrebujú žiadne napájanie a kvalita zobrazenia závisí iba na na kvalite vášho smartfónu. Tým pádom nikdy nebudú technologicky ani softvérovo zastarané, navyše odpadá ladenie s operačnými systémami, pretože okuliare fungujú nezávisle na OS. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pasívne okuliare pre virtuálnu realitu nezávislé na OS
  • Kvalitná optická sústava sa postará o skvelé zážitky vo virtuálnej realite
  • Ovládacie prvky na zaostrenie obrazu a nastavenie rozostupu šošoviek
  • O vaše pohodlie v 3D svete sa bude starať luxusné zmäkčenie
  • Vďaka sofistikovanej odvetrávacej technológii nebudete trpieť horúčavou
  • Okuliare sú kompatibilné s veľkým množstvom mobilných telefónov (4,5 × 5,7")
  • Magnetické indukčné tlačidlo umožnuje interaktívny pohyb vo virtuálnom prostredí
  • Balenie obsahuje: okuliare, čistiace utierku, 9 podložiek pre upevnenie telefónu v okuliaroch

Ako to funguje?

Sústava šošoviek spracuje dva oddelené obrazy z vášho mobilného telefónu a sprostredkuje vám jediný, ktorý budete vnímať ako priestorový. Ovládacie prvky na vrchnej strane okuliarov vám pomôžu s doladením, zaostrením a nastavením rozstupu šošoviek. Okuliare sú kompatibilné so všetkými telefónmi s uhlopriečkou displeja 4,5 až 5,7 palcov, pri maximálnych rozmeroch telefónu 152 × 80 mm. Vďaka magnetickému indukčnému tlačidlu si užijete aj interaktívny pohyb vo virtuálnej realite. Stačí, aby bol váš telefón vybavený senzorom zrýchlenia, gyro senzorom a magnetickým senzorom.

Užite si pohodlie vo virtuálnom svete

Váš pobyt vo virtuálnej realite vám spríjemní aj ergonomický tvar, nízka hmotnosť a komfortné vystuženie. Elastické popruhy s trojbodovým uchytením si prispôsobíte podľa veľkosti a tvaru hlavy. Hromadenie tepla z mobilného telefónu zabraňujú vetracie otvory po stranách okuliarov. Cez ne je možné pripojiť aj slúchadlá a vychutnať si tak plnohodnotný priestorový zážitok.

Kód:  IG1990a3d
Produktové číslo:  Virtual R1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17