Obnoviť stránku

i-TEC PCIe 2x USB 3.0

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

i-TEC PCIe 2x USB 3.0

Praktická rozšiřující karta s dvoma portami najvyššej revízie rozhranie USB 3.0!Pasuje do bežného rozhrania PCI Express x1 a vyžiada si jedno prídavné napájanie z počítačového zdroja.Potom už stačí nainštalovať softvér a využívať nové možnosti najmodernejšieho rozhranie USB, ktoré je samozrejme plne spätne kompatibilný s verziami 2.0 a 1.1.

Nová špecifikácie rozhrania USB 3.0 s názvom SuperSpeed USB vyniká najmä vyššou maximálnou prenosovou rýchlosťou 5 Gbit/s, čo desaťnásobok staršie revízie USB 2.0.Pridáva navyše režimy pre úsporu energie a nové druhy prenosu.Ač používa iný typ kábla, tvar konektoru je zachovaný a je spätne kompatibilný so staršími zariadeniami USB2.0 a USB1.1.Všetko tak funguje podobne, ako sme zvyknutí, teda zariadenia idú pripájať a odoberať bez reštartu systému (HotSwap).

Parametre a špecifikácie:

Čipset:
NEC µPD720200

Rozhranie:
PCI Express x1 (revízia 2.0)

Porty:
2 x USB 3.0 kompatibilný s USB 2.0 a 1.1
Podpora HotSwap

Napájanie:
5 V, až 900 mA pre každý port
1 x prídavné napájanie 4-pin molex

Prenosová rýchlosť:
Až 5 Gbit/s

Podporované operačné systémy:

Kód:  FZ292b
Produktové číslo:  PCE2USB3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11