Obnoviť stránku

HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro M4000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro M4000

Grafické karty z radu NVIDIA Quadro si trvale robia dobré meno predovšetkým v profesionálnom vývojovom sektore, pretože poskytujú nekompromisný výkon v 3D aplikáciách, ktorý bol optimalizovaný pre prácu s rozličnými veľkými a náročnými vývojovými modelmi. Karta HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro M4000 je postavená na najmodernejších technológiách architektúry Maxwell, čo značí, že je okrem skutočne majestátneho výpočtového výkonu taktiež vysoko energeticky úsporná.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre vývojový sektor, architektov, dizajnérov, filmový priemysel, zdravotníctvo
  • Karta poskytne vysoký výkon v 3D aplikáciách
  • Poradí si s vytváraním a zobrazovaním zložitých modelov
  • Neskutočný výkon a 8 GB GDDR5 pamäte
  • Plynulé spracovanie obrazu na 4 monitoroch v rozlíšení 4K

Kde sa uplatní?

Jej špičkové parametre a špecifické vlastnosti zaujmú predovšetkým všetkých architektov, dizajnérov a ďalších profesionálov, ktorých doménou je fotorealistické vykresľovanie 3D scén. Svoje využitie určite nájde aj vo filmovom a video priemysle alebo v zdravotníctve, kde vďaka podpore nových AXE knižníc dokáže zobraziť objemné dáta z ultrazvukových skenov.

Prítomnosť hneď 8 GB pamäte GDDR5 s 256-bitovou zbernicou umožňuje bezproblémové použitie aj pri prácach na veľkých virtualizačných, simulačných a analytických projektoch.

Neskutočný výkon a vynikajúca použiteľnosť

Nespútaná sila 1 664 CUDA jadier vykresľuje zložité scény v doposiaľ nevídanom meradle a množstvom detailov, vďaka čomu je karta oproti svojej predchádzajúcej generácii o krok napred. Karta je určená pre modernú zbernicu PCI-E x16 3. generácie, s pomocou DisplayPort verzie 1.2 je možné pripojiť až štyri pracovné monitory súčasne a sledovať obraz v modernom, ultra detailnom rozlíšení 4K. Budete si tak istí, že vám počas vašej práce neujde žiadny detail. Vďaka synchronizačnej technológii NVIDIA Sync, NVIDIA nView a Mosaic bude práca na všetkých vašich monitoroch maximálne plynulá a rýchla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 241,3 mm
Výška 111,7 mm

Čip

Modelové označenie Quadro 4000
Počet stream procesorov 1 664×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Profesionálne

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 120 W
Kód:  EN064m2
Produktové číslo:  M6V52AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13