Obnoviť stránku

ASUS AX1650PRO/HTD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS AX1650PRO/HTD

Moderná grafická karta poskytujúce vysoký výkon postavená na jádře Radeon X1650 PRO určená pre rozhranie AGP 8x/4x.Karta je vyrobená moderným 80 nm procesom, vďaka ktorému dosahuje vysokej frekvencie grafického jadra 600 MHz a je vhodná aj pre náročnejších hráčov počítačových hier.Pamäť s kapacitou 256 MB DDR2 a frekvenciou 800 MHz zaručuje vysokú pamäťovú priepustnosť.
Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 9.0c aj OpenGL 2.0 a disponuje technológiami ako Hydravision, SMOOTHVISION, Hyper Z či Video Shader.Pre pripojenie k počítaču ponúka digitálny DVI-I i analógové VGA D-Sub rozhrania.Nechýba ani kvalitný TV výstup pre pripojenie k televízoru.Veľmi tichý chladič zaberá na šírku len jeden slot a pokrýva aj pamäte.
Výhodou je aj hardwarová podpora viacerých video formátov a technológie Avivo, ktorá zabezpečuje maximálnu kvalitu zobrazenia na monitore alebo televízii a poskytne Vám tak žiarivé farby, vysoko ostrý obraz a plynulé prehrávanie videa.Pri prehrávaní MPEG súborov napríklad eliminuje rozmazanie obrazu pri rýchlom pohybe a posilňuje vybrané zložky obrazu pre vernejšie farebné podanie.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
ATI Radeon X1650 PRO
12 pixel pipeline
Pamäť:
256 MB DDR2
128-bitová zbernica
Taktovacej frekvencie:
Jadro:600 MHz
Pamäť:800 MHz
Rozhranie:
AGP 8x / 4x
Výstupy:
1 x DVI-I
1 XVGA D-Sub
TV výstup (s podporou HDTV)
Maximálne rozlíšenie:
2048 x 1536 bodov
Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 3.0
Podpora OpenGL a Microsoft DirectX 9.0c
Podpora HDTV
Hardwarová podpora video formátov (MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, H.264)
ATI Avivo
Smoothvision HD + Adaptive AA
Hyper Z HD
Video Shader HD
Kód:  EC409
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02