Obnoviť stránku

Elden Ring – Xbox

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
74,90 €

Elden Ring – Xbox

Elden Ring - Xbox

Vitajte v mýtickom svete Elden Ringu Xbox

Vo svete „Lands Between“ došlo k strašnej udalosti. Mocný prsteň, Elden Ring, je zničený a jeho fragmenty majú v moci potomkovia kráľovnej Mariky, ktorí vďaka nim zošaleli. Na scénu nastupujete vy, „skrotený“ hrdina – ani živý, ani mŕtvy a pokúsite sa získať úlomky artefaktu, aby ste sa tak mohli stať „Elden Lord“.

Elden Ring - Xbox

Elden Ring Xbox – Nové fantasy prostredie

Vypravte sa do sveta „Lands Between“, ktorý stvorili Hidetaka Miyazaki, tvorca slávnej hernej série Dark Souls a známy spisovateľ George R. R. Martin, ktorý má na svedomí jednu z najpredávanejších fantasy sérií – Pieseň ľadu a ohňa (Hry o tróny). Odhaľte tajomstvo moci Elden Ringu. Stretnite sa s protivníkmi s prepracovaným príbehovým pozadím a s postavami s vlastnou jedinečnou motiváciou, ktoré vám budú pomáhať, alebo brániť vo vašom postupe.

Elden Ring - Xbox

Hra na konzolu Elden Ring Xbox ponúka rozsiahle oblasti sveta Lands Between

Hra na konzolu Elden Ring Xbox ponúka obrovské fantastické krajiny a temné, zložité dungeony, ktoré plynule prepájajú svet okolo. Prejdite úchvatný svet pešo alebo na koni, sami alebo online s ostatnými hráčmi, a úplne sa ponorte do trávnatých plání, dusivých močiarov, špirálovitých hôr, zlovestných hradov a ďalších oblastí v meradle, aké ste doteraz v titule od FromSoftware nevideli.

Elden Ring - Xbox

Elden Ring – Hrdina podľa vašich predstáv

Vytvorte si svoju postavu v rafinovanom akčnom RPG od FromSoftware a definujte svoj herný štýl experimentovaním so širokou škálou zbraní, magických schopností a zručností, ktoré nájdete po celom svete. Vrhnite sa do bitky, likvidujte nepriateľov jedného po druhom pomocou zakrádania sa, alebo si privolajte spojencov na pomoc vďaka podpore kooperačného hrania.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Xbox Series X optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Dátum vydania

Rok vydání 2022

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  XBSE0183
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3391892017977

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12