Obnoviť stránku

Corsair 32GB KIT DDR3 1866MHz CL10 Dominator Platinum

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair 32GB KIT DDR3 1866MHz CL10 Dominator Platinum

Vysokokapacitný pamäťový KIT modulov CORSAIR Dominator Platinum pre naozajstných fajnšmekrov nesmierneho výkonu a prispôsobenie. Sú určené do stolných počítačov typu pracovných staníc alebo herných strojov, ktoré dokážu využiť dvojkanálové zapojenie pamätí tzv DualChannel. Vďaka použitiu tejto technológie a nízkemu napájanie ponúka optimálnu kombináciu výkonu, nízkej odozvy aj energetických nárokov.
Pamäťové moduly DDR3 majú celkovú kapacitu 32 GB s pracovnou frekvenciou 1866 MHz, pri ktorej sú schopné dosiahnuť úžasného časovanie CL10-11-10-30. Podporujú profily XMP 1.3, ktoré Vám dovolia na kompatibilných základných doskách ľahko taktovať. Disponujú inovatívnymi pasívnymi chladiči DHX z hliníka, ktoré perfektne odvádza všetky zvyškové teplo a poskytujú vynikajúcu stabilitu aj pri pretaktovaní modulov.
Výnimočná je technológia Corsair Link, s ktorou môžete ľahko monitorovať teplotu či meniť osvetlenie. K tomu slúži riadiaca jednotka Corsair Link Commander pripojená k vnútornému USB. Vďaka nej odhalíte zle odvetranou skriňa či príliš vysoké nataktování a následnú nestabilitu pri vyšších teplotách. Systém možno doplniť o jednotku pre ovládanie až 5 ventilátorov alebo pre detailné zbieranie informácií z 3 teplotných čidiel.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR3
Kapacita:
4x 8 GB
Frekvencia:
1866 MHz
Časovanie:
CL10-11-10-30
Certifikácia:
PC3-15000
Napájacie napätie:
1,5 V
Funkcie:
XMP 1.3
Corsair Link
Rozhranie:
240 pinov DIMM

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Quad-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 866 MHz
Časovanie CL10

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, XMP
Kód:  DO695t
Produktové číslo:  CMD32GX3M4A1866C10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08