Obnoviť stránku

Banishers: Ghosts of New Eden – Xbox Series X

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

Banishers: Ghosts of New Eden – Xbox Series X

Banishers: Ghosts of New Eden

Bojujte s tým, čo v živote najviac nenávidíte

Dej Banishers: Ghosts of New Eden Xbox Series X sa odohráva v Novom Edene v roku 1695. Antea a Red sú milenci a súčasne vyháňači duchov, ktorí chránia živých pred mŕtvymi. Pri poslednej misii je však Antea zranená a stáva sa z nej to, čo predtým tak nenávidela, pretrvávajúci duch a prízrak. Prejdite Severnou Amerikou a nájdite spôsob, ako túto situáciu napraviť.

Banishers: Ghosts of New Eden

Nádherný príbeh dvoch milencov

Lásku nič nerozdelí ani smrť. Banishers: Ghosts of New Eden Xbox Series X vás zavedie do krásneho, intímneho a silného príbehu dvoch zamilovaných duší. Budete riešiť strašidelné príbehy mystického sveta. Mŕtvi tu majú nadprirodzené sily a prastaré tajomstvá. Možno vám pomôže váš dôvtip alebo Anteiny duchovnej sily pri vyháňaní duší.

Banishers: Ghosts of New Eden

Budete čeliť náročným rozhodnutiam

Predtým ste prisahali, že budete vždy chrániť živých pred mŕtvymi. Dodržíte svoj sľub, alebo porušíte prísahu a privediete svoju milú späť. Vaše rozhodnutia totiž neovplyvňujú iba vaše osudy, ale aj osudy obyvateľov Nového Edenu.

Banishers: Ghosts of New Eden

Zmysluplné a morálne nejednoznačné rozhodnutia

Banishers: Ghosts of New Eden Xbox Series X vás vezme za hranice smrti, kde budete bojovať s nadprirodzenými silami pomocou mágie a duchovných síl. Počas príbehu budete odomykať nové schopnosti i vybavenie a odhaľovať prastaré tajomstvá mystického sveta. Vaše rozhodnutie ovplyvní príbeh, celý svet aj osud živých i mŕtvych.

Banishers: Ghosts of New Eden

Akčné príbehové RPG

Pripravte sa na dramatické dôsledky vašich rozhodnutí. V Banishers: Ghosts of New Eden Xbox Series X budete nielen loviť duchov, ale aj bojovať s nadprirodzenými silami. Kombinujte duchovné sily a pozemský arzenál. Dokážete dve zamilované duše priviesť späť k sebe alebo obetujete lásku v prospech obyvateľov Nového Edenu?


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Február

Verzia

Platforma Xbox Series X – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Xbox Series X optimalizácia
Kód:  XBSE0410
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3512899966970

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18