Obnoviť stránku

ASUS HD7750-T-1GD5

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS HD7750-T-1GD5

Grafická karta strednej triedy vhodná lacných herných staníc. Výkonnou jednotkou karty je jadro AMD Radeon HD 7750, ktoré využíva prednosti najpokrokovejšieho 28nm výrobného procesu a architektúry GCN. Konkrétne pre hranie hier to znamená vyšší výkon v Teselace, vyhladzovanie Supersample v DirectX 10/11 alebo textúrovacích jednotky s vylepšenou anizotropné filtráciou. Bude vhodná pre hranie nových hier až do rozlíšenia 1680 x 1050.
Prednosťou daného modelu od ASUS sú už z výroby navýšenej frekvencie jadra o 100 MHz a pamäťou o 100 MHz, čím karta získava na výkone. Zaujímavosťou od ASUS je tvz. Super Alloy Power technológie v podobe špeciálnych zliatinových súčiastok osadených v kritických miestach, vďaka ktorým karta sľubuje o 15% vyšší výkon, O 35 ° C nižšie prevádzkové teploty a 2,5-krát dlhšiu životnosť ako sériovo vyrábaný model. Na životnosti karty sa potom podpíše chladič s prachotěsným ventilátorom. Jeho jedinečná konštrukcia účinne odvádza teplo a vďaka lepšej ochrane pred vniknutím prachu a iných častíc predlžuje životnosť karty o 25%.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon HD7750
Počet stream procesorov 512×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 4 600 MHz (4,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EC568q4
Produktové číslo:  90-C1CS12-L0UAY0BZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02