Obnoviť stránku

Gallet VEN 73T Blizzard

35,90 €

Gallet VEN 73T Blizzard

Stĺpový ventilátor Gallet VEN 73T Blizzard

Pripravte sa na horúce letné dni s kvalitným ventilátorom. Stĺpový ventilátor od spoločnosti Gallet disponuje tichým motorom s výkonom 45 W a tromi rýchlosťami fúkania vzduchu. Vďaka tomu je vhodný aj do spálne, kde vám spríjemní dusné letné noci. Lopatky sú chránené kovovou mriežkou, neprídete tak k úrazu. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia oscilácie, vďaka ktorej ventilátor pojme väčšiu oblasť. Stĺpová konštrukcia a výška 73 cm zapadne do každej domácnosti a je ideálna aj na chatu či chalupu.

Ventilátor Gallet VEN 73T Blizzard

Jednoduché ovládanie

Ventilátor Gallet VEN 73T Blizzard pohodlne ovládate priamo na jeho vrchu otočným voličom. Ten vám ponúkne hneď 3 rýchlosti fúkania vzduchu, ale aj možnosť nastaviť osciláciu na väčší uhol záberu.

Ventilátor Gallet VEN 73T Blizzard

Vežový ventilátor Gallet VEN 73T Blizzard s tichou prevádzkou

Letné noci už nemusíte prebdieť. Vežový ventilátor Gallet vás nebude zo spánku rušiť vďaka tichej prevádzke. Jeho hlučnosť nepresahuje 50 dB(A). Pýši sa tiež dlhým 1,5 m káblom, ktorý vám umožní postavenie ventilátora ďalej od elektrickej zásuvky. Elegantný vzhľad Gallet VEN 73T Blizzard je navyše príjemným bonusom. Umiestniť ventilátor môžete v podstate kamkoľvek, pretože poslúži aj ako moderný doplnok.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 50 dB
Minimálna hlučnosť 50 dB
Príkon 45 W
Počet rýchlostí 3
Funkcie Oscilácia, Ochladzovač
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu, Ochrana pred preťažením

Typ

Typ Stĺpový

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  GALven69
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GALVEN73T

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16