Obnoviť stránku

Gallet PEP 951

4,5 146 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Gallet PEP 951


Gallet PEP 951 je štýlová osobná váha, ktorá vám dodá perfektný prehľad o vašej hmotnosti. Béžová textúra pod bezpečnostným sklom pôsobí elegantným a upokojujúcim dojmom. Váha od firmy Gallet bude určite skvelým doplnkom vašej domácnosti.


Štýlový pomocník

Osobná váha Gallet PEP 951 premietne vašu váhu na prehľadný 25 mm displej okamžite ako sa na ňu postavíte. Určite tiež oceníte funkciu automatického vypnutia, ktoré nastane po 8 sekundách nečinnosti váhy a tým výrazne šetrí batériu. Povrch váhy je hladký bez zbytočných záhybov, a preto sa veľmi ľahko udržiava. 


Presné váženie

Váhu pokrýva 6 mm hrubé bezpečnostné sklo, ktoré chráni motív vyobrazený na váhe pred poškodením. K jej elegancii zároveň prispieva aj špeciálne tenké vyhotovenie – iba 17 mm. Nosnosť váhy je 150 kg s tým, že na váženie môžete využiť dve merné jednotky – kilogramy a libry. Váženie je presné na 100 g.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Gallet PEP 951

  • Bezpečnostné sklo s hrúbkou 6 mm
  • LCD displej vo veľkosti 25 mm
  • Indikátor preťaženia, indikátor slabej batérie
  • Automatické vypínanie po 8 s nečinnosti
  • Maximálna kapacita váhy do 150 kg/330 lb
  • Napájanie váhy: 1 ks batéria typu CR2032 (je súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna bez funkcií
Nosnosť 150 kg

Materiál

Materiál dosky Sklo

Konektivita

Typ batérie CR2032

Farba

Farba Hnedá
Kód:  GALVO002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GALPEP951

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18