Obnoviť stránku

G21 Plynový gril Arizona

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 236,90 €

G21 Plynový gril Arizona

Plynový gril G21 Arizona sa stane dokonalým nástrojom pre každého milovníka grilovania. Nie je to len obyčajný gril, ale vďaka veľkej pracovnej ploche a širokému príslušenstvu plne nahradí záhradnú kuchyňu. Oceníte tiež veľmi jednoduché používanie, pretože stačí len pripojiť plynovú fľašu a môžete sa ihneď pustiť do grilovania. Zabudnite na zložité zapaľovanie, udržiavanie ohňa a dlhé čakanie. K dispozícii je päť hlavných horákov, z ktorých je jeden keramický. Ďalší horák na bočnej strane grile slúži ako praktický varič. Každý z horákov disponuje maximálnym výkonom 4 kW a na ľahšiu manipuláciu je gril vybavený kolieskami.

Kľúčové vlastnosti plynového grilu G21 Arizona

  • Špičkový gril, ktorý plnohodnotne nahradí záhradnú kuchyňu
  • 5 hlavných horákov + bočný horák plynového grilu G21 Arizona
  • Praktický drez s možnosťou pripojenia záhradnej hadice
  • Plynový gril G21 Arizona so systémom Flame Tamer
  • Piezoelektrické zapaľovanie a plynová regulácia
  • Plocha na grilovanie 63 × 49 cm
  • Dômyselne vyriešené ukladacie priestory
  • Kolieska plynového grilu G21 Arizona na ľahkú manipuláciu
  • Hmotnosť grilu 114 kg

Špeciálny keramický horák

Plynový gril G21 Arizona disponuje aj keramickým horákom. Ten môžete využiť ako na grilovanie, tak aj na varenie. Keramický horák zabezpečí za malú chvíľku zvýšenie teploty až na 250 – 300 °C. Ak ste milovníkmi zdravej kuchyne, určite si ho obľúbite, pretože na horáku sa nepripaľuje tuk ani šťava. Keramický horák je vhodný na využitie grilovacej ihly. Môžete si tak grilovať napríklad celé kura, ktoré bude perfektne šťavnaté.

Praktický drez grilu G21 Arizona

Na ľahké a rýchle umytie použitého riadu je gril G21 Arizona vybavený drezom s prívodom na vodu zo záhradnej hadice. Ak drez práve nepoužívate, možno ho zakryť doskou a získať tak ešte väčšiu plochu na prípravu vašich grilovaných dobrôt. Rovnako nechýbajú ani úložné priestory, ktoré sú umiestnené pod horákmi a drezom.

Systém Flame Tamer grilu G21 Arizona

Grilu G21 Arizona nechýba ani systém Flame Tamer. Hlavnou výhodou tohto systému je predovšetkým kovový profil, ktorý zabraňuje kvapkaniu nezdravého tuku medzi plamene a jeho vzplanutiu. Tiež zaisťuje rovnomerné vyhrievanie grilovacej plochy, takže budú všetky suroviny rovnomerne prepečené.

Zabudovaný teplomer na dokonalý prehľad o aktuálnej teplote

Veko grilu G21 Arizona je vybavené kvalitným zabudovaným teplomerom, ktorý stráži ideálnu teplotu počas grilovania. Pri grilovaní oceníte tiež veľké množstvo úložného priestoru, vďaka čomu budete mať potrebný riad vždy prehľadne uložený.

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Záhradný, 3 v 1, BBQ

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Liatina
Materiál grilu Antikorový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 3 225 cm2
Šírka plochy na grilovanie 63 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 49 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 120 cm
Šírka grilu 252 cm
Hĺbka grilu 62 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 114 kg

Výbava

Výbava Bočný horák, Nepriľnavý povrch, Odkladacia plocha, Pokrievka, Regulácia teploty, Tepelná poistka, Teplomer, Úložný priestor
Príslušenstvo Ihla na grilovanie

Vlastnosti

Počet horákov 6
Kód:  G21KO035
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GA-BBQARZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17