Obnoviť stránku

Fujitsu Esprimo D556/E85+

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Esprimo D556/E85+

Počítač od firmy Fujitsu, ktorý sa vyznačuje skvelým výkonom a možnosťou rozšírenia podľa vlastnej potreby. Ideálny je na použitie vo firemných kanceláriách. Modelová séria Esprimo D956/E85+ prináša zvýšenú optimalizáciu hardvérovej výbavy s cieľom ďalšieho zníženia spotreby elektrickej energie. S tým súvisí aj dômyselný systém chladenia s maximálnym dôrazom na absolútne tichú prevádzku, čo sa prejaví v zlepšení pracovného prostredia najmä vo veľkých kanceláriách.

Kľúčové vlastnosti

  • Počítač postavený na najmodernejšej platforme Intel Skylake
  • Kvalitné technické vyhotovenie s výrobou priamo v Nemecku
  • Rozšírená on-site záruka priamo u zákazníka
  • Priestorovo nenáročná skriňa formátu SFF
  • Dostatok USB portov na pripojenie externých zariadení

Úsporný a šetrný k životnému prostrediu

Parádny výkon majú na svojich pleciach moderné procesory Intel Skylake. V závislosti na zvolenej konfigurácii je vhodné využiť namiesto platňového disku SSD, ktorý dodá počítaču ten správny ťah na bránku a nič vás nebude brzdiť ani pri mnohých spustených aplikáciách súčasne. Podľa potreby je možné počítač osadiť rýchlou WiFi, dedikovanou grafickou kartou s možnosťou výstupu na viac monitorov alebo Blu-ray mechanikou. Všetko má pod patronátom kvalitný napájací zdroj s účinnosťou až 85 %.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača Fujitsu Esprimo
Kód:  TF295a0nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08