Obnoviť stránku

Fujitsu ATI FirePro V4900

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu ATI FirePro V4900

Grafická karta spoločnosti Fujitsu ATI FirePro V4900 je vybavená celkom 1 GB pamäťou GDDR5 . Jedná sa o grafickú kartu určenú najmä pre pracovné stanice základnej triedy a pre užívateľov pracujúcich v CAD aplikáciách . Ponúka 30-bitové spracovanie obrazu a možnosť konečne pracovať s veľkými modelmi a zložitými väčšími súbormi dát. O dostatočné chladenie karty sa stará aktívny Jednoslotový chladič .

Rozšírte svoje vizuálne zážitky revolučnou technológiou ATI Eyefinity , Ktorá podporuje možnosť zobrazenia obrazu až na 3 monitory súčasne alebo na 6 monitorov pri použití dvoch kariet ATI FirePro V4900. Maximalizuje sa tým vaše zorné pole najmä pri práci, kedy budete mať k dispozícii väčšiu zobrazovaciu plochu a zvládnete viac práce . To oceníte pri rôznych výkresoch a grafických editáciou.

Pre náročné výpočty je tiež možné využiť hneď 480 stream procesorov a nechýba ani podpora všetkých dnešných grafických nadstavieb. Menovite sa jedná o OpenGL 3.2 , DirectX 11 a Shader Model 5.0 . Táto karta je určená pre rozhranie PCI-E Express x16 2.1 (Samozrejme bola zachovaná spätná kompatibilita so staršou verziou 1.1). Komunikácia jadra s pamäťou prebieha po 128bitové zbernicu . Pre pripojenie k monitorom sú k dispozícii tri digitálne konektory - DVI-I a 2x DisplayPort (Analógový VGA cez redukciu).

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie ATI FirePro V4900
Počet stream procesorov 480×

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.1
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 75 W
Kód:  TF935a1b
Produktové číslo:  S26361-F2530-L490
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18