Obnoviť stránku

Fractal Design CORE 3500 - Window

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fractal Design CORE 3500 - Window

Počítačová skriňa Fractal Core 3500 - Window Tower s priehľadnou bočnicou ponúka dostatok priestoru pre vaše komponenty. Midi tower sa vysporiada aj s využitím pre herné počítače vyžadujúce výkonné grafické karty, ktoré sú náročnejšie na priestor (až do 430 mm). Taktiež nie je problém do skrine umiestniť väčší chladič na procesor (až 185 mm). O skvelé chladenie a celú cirkuláciu vzduchu sa stará perfektne riešená konštrukcia.

Zdroj sa umiestňuje do spodnej časti a samozrejmosťou je podpora vodného chladenia. Case možno osadiť až šiestimi ventilátormi s veľkosťou 140 mm. Tri 140mm vetráky Silent Series R2 máte k dispozícii priamo od výrobcu. Na zadnom paneli sa nachádza integrovaný regulátor otáčok.
Skriňa je kompatibilná s ATX, E-ATX, Micro ATX a Mini ITX základnými doskami. K dispozícii máte dve pozície 5,25" pre optické mechaniky alebo čítačky kariet. Ďalej môžete využiť štyri pozície 3,5" pre pevné disky a dve pozície 2,5" vyhradené pre SSD disky. Na prednej strane nájdete tiež dva konektory typu USB 3.0 na pripojenie vašich externých úložísk alebo iných periférií. Ďalej potom zvukový vstup, výstup , štandardné tlačidla Power, Reset s LED podsvietením v bielej farbe a indikácia činnosti pevného disku taktiež v bielej farbe.
Obsah balenia:

  • Case Fractal Core 3500 - Window Tower
  • Príslušenstvo ku skrini
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Ďalšie vybavenie Cable management, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Ďalšie vybavenie Regulácia ventilátorov, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Rozmery

Šírka 233 mm (23,3 cm)
Výška 458 mm (45,8 cm)
Hĺbka 517 mm (51,7 cm)
Hmotnosť 8,6 kg
Kód:  CB321k3g
Produktové číslo:  FD-CA-CORE-3500-BL-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18