Obnoviť stránku

Fortron Aurum 92 + 650

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fortron Aurum 92 + 650

Počítačový zdroj Fortron sa chváli vysokou účinnosťou, aktívnou PFC korekciou dosahujúcou 99 % a vycibrenými  súčiastkami s dlhou životnosťou. Vysokokvalitné japonské kondenzátory vydržia teplotu až 105 °C! Udelený certifikát Platinum Plus je druhý najvyšší štandard účinnosti. Pri bežnom vyťažení hravo zdoláva hranicu 92 %. Nie je tak divu, že dokáže hladko napájať aj viac grafických kariet naraz, a aj top procesory.
Výhodou zdroja série Aurum 92+ sú odnímateľné káble, ktoré vďaka svojmu novému plochému dizajnu poskytnú väčšiu flexibilitu ako štandardná kabeláž. Nepotrebné káble možno ľahko odpojiť, a preto už vám nebudú zbytočne v skrini prekážať.
Aurum 92+ využíva tiež jedinečný chladiaci systém Arrow Flow. Novonavrhnuté otvory pre ventiláciu umožňujú prirodzené prúdenie vzduchu a uchovávajú zdroj chladnejší ako kedykoľvek predtým. V zdroji je použitý moderný ventilátor typu Fluid Dynamic Bearing. Vďaka týmto inováciám má AURUM perfektne vyladenú rovnováhu medzi nízkym hlukom, efektivitou chladenia a životnosťou.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 650 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 85 mm (8,5 cm)
Hĺbka 160 mm (16 cm)
Kód:  UD955cy3
Produktové číslo:  PPA6502008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17