Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FOREO UFO Pearl Pink

5 2 hodnotení

FOREO UFO Pearl Pink

ODKRYTE
ŽIARIVÚ POKOŽKU

UFO je najmodernejšia inteligentná tvárová maska na svete navrhnutá tak, aby z ošetrenia vašou obľúbenou 20 minútovou kórejskou maskou urobila naozajstné potešenie. Aktivované masky UFO kombinuje s technológiou hyperinfúzie (ohrievanie, chladenie a pulzácia T-Sonic) a svetelnou terapiou LED pre profesionálnu liečbu v pohodlí domova. Ohrievanie otvára póry, pulzácie T-Sonic privádzajú aktívne zložky do pokožky a kryoterapia aktívne zložky v pokožke uzavrie a súčasne pleť vypína.

HYPER-INFÚZNA
TECHNOLÓGIA

UFO vás každý deň na niekoľko okamihov odnesie do vášho vlastného sveta vďaka technológii, ktorá prináša ohromujúce výsledky a zároveň dopraje vašim zmyslom jedinečný zážitok. Hyper-infúzna technológia UFO využíva prirodzené reakcie vašej pleti na teplo a chlad, spoločne s jedinečnou T-Sonic pulzáciou, ktorá zaisťuje, že pri každom aplikovaní masky získate čo najviac.
 

TERMOTERAPIA
Zahrievanie HYPER INFÚZIOU otvára póry, napomáha vstrebávaniu prípravku pre starostlivosť o pleť a zlepšuje penetráciu zložiek tohto produktu. Obnovuje zdravie kože, zvyšuje krvný obeh, privádza bielkoviny a živiny a odvádza odpadové látky.
KRYOTERAPIA
Ochladzovanie spôsobuje, že sa krvné cievy v koži sťahujú, a preto vyzerajú póry menšie a koža je na prvý pohľad menej opuchnutá. Kryoterapia pomáha koži fixovať aktívne zložky a spevniť pokožku.
 

T-SÓNICKÁ
PULZÁCIA

T-sónické pulzácie pomáhajú svetlu prenikať hlbšie do pórov za účelom zvýšenia efektivity, poskytujú upokojujúcu masáž tváre a tiež uľahčujú lepšie vstrebávanie produktov pre starostlivosť o pleť.

Červené svetlo

vymaže známky starnutia a stimuluje produkciu kolagénu, vďaka čomu vaša pleť bude vyzerať mladšie.

Zelené svetlo

unavenú pleť rozsvetľuje, vyrovnáva jej tón a okamžite zvyšuje jas.

Modré svetlo

zabíja baktérie spôsobujúce akné a stimuluje krvný obeh pre zdravšie vyzerajúcu pleť.

TVÁROVÁ KÚRA V CELEJ ŠÍRKE SPEKTRA

Foreo UFO vám v domácich podmienkach poskytne silu terapie LED svetlom s tromi cielenými fotofaciálmi. Užite si bezbolestnú fototerapeutickú kúru bez UV žiarenia a nechajte vlnové dĺžky červeného, zeleného a modrého LED svetla ľahko omladiť a rozjasniť vašu pleť.

Optimalizované liečebné postupy vytvorené expertmi na starostlivosť o pleť pre každú UFO aktivovanú masku.
 
Zloženie kórejskej masky vyvinuté rovnakými odborníkmi na krásu, ktorí boli priekopníkmi pôvodného konceptu listovej masky.
 
Bezpečné a účinné pre všetky druhy pleti vrátane fotosenzitívnej. UFO mini sa vyrába z ultra-hygienického silikónu, ktorý je mäkký na dotyk.
 
Dobíjanie cez USB a   ľahký, kompaktný dizajn umožní dopriať si úžasný zážitok starostlivosti o pleť naozaj kdekoľvek.
 
100 % vodotesný dizajn umožní jednoduché čistenie. Súčasťou sady je aj praktický stojan, ktorý zabezpečuje, že vaše UFO mini budete mať vždy poruke.
 

Investícia do inteligentnej starostlivosti o pleť: každé UFO prichádza s desaťročnou zárukou kvality a dvojročnou obmedzenou zárukou.

INTELIGENTENJŠIA STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ ZAČÍNA PRÁVE TU

UFO ľahko kĺže po každom centimetri vašej tváre a aktivuje esenciálne zložky exkluzívnej kórejskej masky. UFO aktivované masky sú vyrobené z mäkkého mikrovlákna naplneného rastlinnými a ovocnými výťažkami, koncentrovanými botanickými olejmi a prírodnou kvetinovou vodou. Každá maska je spárovaná s mobilnou aplikáciou, ktorá riadi čistiaci program pre zvýšenie efektivity ošetrenia, vďaka čomu zabezpečí žiarivejšiu a zdravšiu pokožku.


NÁVOD NA POUŽITIE

Mobilní aplikace Foreo

1. ZAČÍNAME

Stiahnite si aplikáciu Foreo a spárujte prístroj UFO. V aplikácii naskenujte čiarový kód masky a liečba sa automaticky synchronizuje s vaším prístrojom, aby ste ho mohli spúšťať priamo z aplikácie. 

Príprava na použitie

2. PRÍPRAVA NA POUŽITIE

Odstráňte z prístroja UFO upevňovací krúžok, priložte aktivovanú masku UFO na prístroj a zaistite ju pripnutím upevňovacieho krúžku späť na miesto.

Ošetrenie pleti

3. UŽÍVAJTE SI

Jemne kĺzajte s prístrojom UFO krúživým pohybmi, kým sa nevypne. Masku zlikvidujte a prístroj UFO opláchnite pod tečúcou vodou.

Dokončenie starostlivosti

3. DOKONČENIE

Zvyšok esencie vklepte prstami do pokožky a ošetrenie dokončite vaším obľúbeným hydratačným prostriedkom.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Čistiaca súprava

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjací kábel

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti
Kód:  FOUFO006
Produktové číslo:  F3845
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14