Obnoviť stránku

FOREO Picture Perfect

Príslušenstvo k tovaru

FOREO Picture Perfect

Čistiaca sada Foriem Picture Perfect obsahuje dve revolučné zariadenie foriem v jednom balení - foriem UFO a foriem LUNA Mini 2. Prvý zo spomínaných čistiacich sád UFO kombinuje technológiu hyperinfuze (ohrievanie, chladenie a pulzácie T-Sonic) so svetelnou terapiou LED pre profesionálne liečbu. Nabíja sa cez USB a je 100% vodotesná. Čistiaca sada foriem LUNA Mini 2 predstavuje trojzónový silikónový kefka na pleť s technológiou T-Sonic. Je odolný voči hromadeniu baktérií, vďaka čomu je až 35 × hygienickejšie než štandardné sonické kefky s nylonovými štetinami. Obe dve čistiace pomôcky majú kompaktné prevedenie, moderný dizajn a ľúbivú svetlo ružovú farbu.

Kľúčové vlastnosti čistiace sady foriem Picture Perfect

  • Darčeková sada foriem pre dokonalé vyčistenie pleti
  • Foriem Picture Perfect obsahuje foriem UFO a foriem LUNA Mini 2
  • Profesionálne ošetrenie pokožky tváre za pár minút
  • Dokonalé vyčistenie a prejasnenie pleti
  • Foriem UFO ponúkne technológiu hyperinfuze so svetelnou terapiou
  • Foriem LUNA Mini 2 odstráni až 99,5% nečistôt a mazu
  • Zabalené v darčekovom balení

foriem UFO

UFO je najmodernejší múdra tvárová maska na svete navrhnutá tak, aby z ošetrenia vašou obľúbenou 20 minútovú kórejskou maskou urobila naozajstné potešenie. Aktivované masky UFO kombinuje s technológiou hyperinfuze (ohrievanie, chladenie a pulzácie T-Sonic) a svetelnou terapiou LED pre profesionálne liečbu v pohodlí domova. Ohrievanie otvára póry, pulzácie T-Sonic privádzajú aktívne zložky do pokožky a kryoterapia aktívne zložky v pokožke uzavrie a súčasne pleť vypína.

Hyper-infúzne technológie fórom UFO

UFO vás každý deň na niekoľko okamihov odnesie do vášho vlastného sveta vďaka technológii, ktorá prináša ohromujúce výsledky a zároveň dopraje vašim zmyslom jedinečný zážitok. Hyperinfuzní technológia UFO využíva prirodzené reakcie vašej pleti na teplo a chlad, spoločne s jedinečnou T-Sonic pulzácií, ktorá zaisťuje, že pri každom aplikovaní masky získate čo najviac.

Foriem LUNA Mini 2

Revolučná čistiaca kefka LUNA mini 2 regeneruje unavenú a znečistenú pleť a zároveň je vďaka jedinečnému dizajnu z mäkkého silikónu k pokožke veľmi šetrný a nedráždi ju. Jediné, čo je potrebné na dosiahnutie čerstvé, prejasnenie a hladko vyzerajúci pleti, je minútová starostlivosť kefkou LUNA mini 2 × denne.

Účinná sonická pulzácie T-Sonic

Trojzónový kefka na tvár LUNA mini 2 je teraz o 50% väčšie a vyrobený z mäkšieho silikónu, vďaka čomu je dosiahnutý komfortnejšieho čistenie, ktoré je vhodné pre každý typ pleti. Vyberte si z ôsmich intenzít a zistite, ktorá je pre vašu pleť najlepšie. Sonická pulzácie T-Sonic prináša jedinečnú schopnosť odstrániť až 99,5% nečistôt a mazu z vašej pleti. Poradí si aj so zvyškami make-upu a mŕtvych kožných buniek a umožní ich šetrné odlupovanie bez podráždenia pleti.

Balenie obsahuje:
foriem UFO
Foriem LUNA Mini 2

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Čistiaca súprava

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti
Kód:  FORDS769
Produktové číslo:  F076A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01