Obnoviť stránku

FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Magenta

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Magenta

Predstavujeme nový revolučný spôsob čistenia pleti. Mini sonický čistič FOREO LUNA™ ponúka všetky výhody hĺbkového čistenia pleti v jednom kompaktnom balení, ktoré sa zmestí do dlane. Stačí jedna minúta čistenia dvakrát denne, aby ste odstránili nedokonalosti pleti spôsobené nečistotami. Pri pravidelnom používaní bude vaša pleť jasnejšia, čistejšia a žiarivejšia.

Mini čistič tváre LUNA™ kombinuje sofistikovanú technológiu T-Sonic™ s dokonalým dizajnom zariadenia. Viac ako 8 000 pulzácií T-Sonic™ za minútu spoľahlivo čistí póry a redukuje škvrny spôsobené každodenným zaťažením pleti. Tri zóny sonického zariadenia ponúkajú hlbšie a jemnejšie čistenie. Prístroj jemne odstraňuje suché časti a vďaka vysokofrekvenčným pulzáciám zanecháva pokožku jemnú, pružnú a sviežu.

Povrch FOREO LUNA™ mini je pokrytý hrubými a tenkými dotykovými bodmi, ktoré čistia suchú a citlivú pokožku. Dotykové body zoskupené v hornej časti sa zameriavajú na presné miesto na pokožke. Širšie dotykové body na zadnej strane zariadenia príjemne čistia a osviežujú mastnejšiu pokožku.

Každá kefka FOREO LUNA™ mini je vyrobená z bezpečného, hypoalergénneho a hladkého silikónu, ktorý je až 35-krát hygienickejší ako bežné čistiace kefky s nylonovými štetinami. Neporézny povrch je vysoko odolný voči baktériám a veľmi ľahko sa udržiava. Celý povrch je tiež 100 % vodotesný. Hlavu prístroja nebudete musieť nikdy vymieňať. Každé plné nabitie vydrží až 300 použití. Mini sonický čistič FOREO LUNA™ je k dispozícii v niekoľkých žiarivých farebných verziách, vyberte si tú svoju.

• 3-zónová kefka vhodná pre všetky typy pleti
• Jemné silikónové dotykové body
• 2 intenzity rýchlosti
• Technológia T-Sonic™ s 8000 impulzmi za minútu
• Nie sú potrebné žiadne náhradné hlavice kefiek
• 1 hodina nabíjania vystačí až na 300 použití
• Hypoalergénny, neporézny silikón vhodný pre telo sa ľahko čistí a zabraňuje tvorbe baktérií
• 35-krát hygienickejšie ako nylonové čistiace kefy
• Ľahký a ľahko prenosný
• Úplne vodotesné
• 2-ročná obmedzená záruka a 10-ročná záruka kvality

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti
Kód:  FOR001
Produktové číslo:  F0017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02