Obnoviť stránku

FOREO LUNA Mini 3, fialový

Príslušenstvo k tovaru

FOREO LUNA Mini 3, fialový

Privítajte nového parťáka do svojej kúpeľne. Čistiaci prístroj FOREO LUNA Mini 3 sa pre vás stane absolútne nenahraditeľným v starostlivosti o pleť. Ide o vylepšený masážny T-Sonic strojček, kde si môžete nastaviť až 12 intenzít čistenia s maximálnou rýchlosťou 8 000 pulzov za minútu. Pre tú najlepšiu starostlivosť o pleť sú k dispozícii dva čistiace povrchy so štetinkami z ultra hladkého silikónu, ktorý je 35 × hygienickejší ako nylonové štetiny. Táto kombinácia sa postará o efektívne odstránenie až 99,5 % nečistôt z pórov. Zároveň je čistenie absolútne jemné k vašej pleti. Táto čistiaca kefka FOREO LUNA Mini 3 je vhodná pre všetky typy pleti a pre váš aktívny život. Prístroj je kompaktný, vodoodolný, riadený aplikáciou a používateľsky prispôsobiteľný. Navyše má pár úžasných vlastností, napr. 30 sekundový čistiaci režim Glow Boost, funkciu „Find My LUNA“ a mnoho ďalšieho. Vyskúšajte šikovný prístroj FOREO LUNA Mini 3 v trendy fialovej farbe Fuchsia a užívajte si svoju krásnu pleť.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prístroja FOREO LUNA Mini 3 Fuchsia

  • Čistiaci a masážny T-Sonic prístroj FOREO LUNA Mini 3
  • Môžete si nastaviť 12 intenzít čistenia s rýchlosťou až 8 000 pulzov za minútu
  • Dva čistiace povrchy so štetinkami z ultra hladkého silikónu
  • Efektívne a jemne odstráni až 99,5 % nečistôt z pórov
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Prístroj FOREO LUNA Mini 3 je kompaktný, vodoodolný, riadený aplikáciou a používateľsky prispôsobiteľný
  • 30 sekundový čistiaci režim Glow Boost
  • Funkcia „Find My LUNA“ – nájdite strateného kamaráta Luna Mini 3

Naozaj inteligentný pomocník FOREO LUNA Mini 3

Pri vývoji čistiaceho prístroja FOREO LUNA Mini 3 sa naozaj myslelo na všetko. Je vodoodolný a tak ho môžete bez obáv používať napríklad v sprche. Práve ste docvičila a chcete si dopriať rýchlu a kvalitnú starostlivosť vašej pleti? Presne pre takéto prípady je tu funkcia Glow Boost. Stačí dvakrát stlačiť zapínacie tlačidlo a spustí sa 30 sekundový režim čistenia. Po uplynutí času sa prístroj sám vypne a vy môžete vyraziť s jemnou a rozžiarenou pleťou. Alebo sa vám často stáva, že nemôžete niečo nájsť? Na to má praktickú funkciu Find My LUNA. Stačí otvoriť aplikáciu Forea a v nej zapnúť hľadanie vášho strateného kamaráta. Ten začne blikať, pulzovať a vy ho ľahšie nájdete. V tejto aplikácii môžete ostatne nastaviť úplne všetko a ovládate čistiaci prístroj FOREO LUNA Mini 3 svojím telefónom.

Použitie:
Prepojte prístroj s vaším telefónom. Navlhčite tvár a aplikujte váš obľúbený čistiaci prípravok. Prístroj zapnite a cez mobil zvoľte preferovaný čistiaci režim. Priložte k pleti a krúživými pohybmi masírujte. Po uplynutí zvolenej doby sa prístroj sám vypne. Potom opláchnite tvár aj prístroj.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť
Funkcie Automatické vypnutie, Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Obsah balenia

Obsah balenia Nadstavce, Nabíjací kábel

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti
Kód:  FORLN434
Produktové číslo:  7350092139434

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07