Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Foreo LUNA fofo, Midnight

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Foreo LUNA fofo, Midnight

ZACHÁDZAJTE SO SVOJOU PLEŤOU MÚDRO:
SPOZNAJTE JU, ZDOKONAĽTE JU, MILUJTE JU!

LUNA fofo je prvá inteligentná kefka na čistenie tváre 2 v 1 na svete, ktorá zakaždým
analyzuje vašu pleť s cieľom každodennej starostlivosti.

LUNA fofo:
  • Pomocou dvojitých senzorov meria index vlhkosti pleti
  • Pomocou údajov v reálnom čase analyzuje diagnostiku pleti
  • Odhaľuje skutočný vek pleti
  • Vytvára a synchronizuje každodenné čistenie pleti na mieru

ANALYZUJE VAŠU PLEŤ V SEKUNDÁCH

LUNA fofo poskytuje analýzu pleti v reálnom čase a vytvára jej personalizovaný profil, ktorý sa odosiela priamo do mobilnej aplikácie Foreo. S cieľom dosiahnutia optimálnej kondície pleti prístroj sleduje a reaguje na vnútorné a vonkajšie faktory, ktoré ovplyvňujú zdravie pokožky, vrátane zmien klímy, stravovania a príjmu vody.

SENZORY POKOŽKY POKRYTÉ 24K ZLATOM
To, čím prístroj LUNA fofo vyniká, sú jej pokročilé hypoalergénne zlaté senzory zabudované v bezpečnom silikónovom puzdre, ktoré analyzujú vaše hlavné tvárové zóny a sledujú hladinu hydratácie pleti. Výsledky sú potom zobrazené priamo na displeji telefónu, aby ste udržiavali krok s tým, ako sa vyvíja vaša pokožka.

INTELIGENTNÁ STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ ZAČÍNA TU
Mobilná aplikácia Foreo odomkne všetky kľúčové funkcie LUNA fofo, čo vám umožní komunikovať s touto revolučnou inteligentnou kefkou na pleť spôsobmi, o ktorých ste si nikdy nemysleli, že by mohli existovať! Aplikácia vám poskytne úplnú kontrolu nad čistením pleti. Kefka má v sebe zabudovaný jemný čistiaci program prispôsobený vášmu profilu pleti, ktorý jej poskytne profesionálnu starostlivosť a dodá žiarivý a zdravý vzhľad.

Mobilná aplikácia Foreo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

1. Pripojte sa

Stiahnite si mobilnú aplikáciu Foreo, ktorá je k dispozícii v App Store (iOS) a Google Play (Android). Postupujte podľa pokynov na obrazovke a nastavte svoj profil. Následne stlačením tlačidla CONNECT prepojíte aplikáciu s čistiacou kefkou LUNA fofo cez bezdrôtové rozhranie bluetooth.

Analýza pleti

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

2. Analyzujte

Pred analýzou pokožky sa uistite, že je vaša tvár čistá a suchá. Stlačením tlačidla ANALÝZA sa na obrazovke objavia pokyny, ktoré vás nasmerujú na použitie dvoch senzorov na štyri oblasti tváre. Akonáhle sú údaje spracované, objavia sa výsledky analýzy na obrazovke telefónu.

Personalizácia čistenia

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

3. Čistite

Váš osobný plán čistenia je teraz uložený vo vašom telefóne. Použite obľúbený čistiaci prostriedok a navlhčite kefku LUNA fofo. Proces čistenia aktivujte tlačidlom ON. Kefka bude jemne kĺzať po tvári v malých kruhových pohyboch. Prístroj sa pozastaví, keď nastane čas premiestniť ho do inej oblasti tváre.

Optimálne výsledky

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

4. Osušte

Po dokončení čistenia opláchnite a osušte tvár a v prípade potreby aplikujte prípravky starostlivosti o pleť. Pravidelne analyzujte pokožku, aby ste zabezpečili vždy optimálne čistenie. Výsledkom bude žiarivá a zdravá pleť bez baktérií.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AAA (mikrotužková)

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť
Funkcie Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Obsah balenia

Obsah balenia Návod

Rozmery

Výška 58,9 mm
Šírka 65 mm

Určenie

Určenie Čistenie pleti
Kód:  LUNCI805
Produktové číslo:  F7805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16