Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FOREO LUNA čistiaca kefka pre mužov

Príslušenstvo k tovaru

FOREO LUNA čistiaca kefka pre mužov

ODHAĽTE MLADISTVÚ KRÁSU SVOJEJ PLETI

Doprajte si každodennú jemnú dvojminútovú starostlivosť o vašu pleť, ktorá umožní nielen hladšie oholenie, ale zabezpečí aj očistenie a obnovenie mladistvého vzhľadu pokožky. Kefka LUNA 2 pre mužov ponúka viac než bežná kefka na čistenie pleti a vďaka originálnemu dizajnu aj dokonalé výsledky, ktoré si všimnete nielen vy, ale aj všetci ostatní.


POZRITE SA NA TEN ROZDIEL

Čistiaca kefka novej generácie LUNA 2 využíva až dvakrát viac sily T-Sonic na jemné odlupovanie mŕtvych buniek pleti, uvoľnenie pórov a odstránenie až 99,5 % nečistôt a mazu, ktoré môžu prispievať k výskytu akné.

ÚČINNÁ OCHRANA PROTI STARNUTIU

Druhá strana kefky používa nízkofrekvenčné pulzácie, ktoré efektívne redukujú vrásky na čele a jemné vrásky okolo očí a úst. Zanecháva pleť pevnú a napätú a tiež zlepšuje absorpciu vašich obľúbených kozmetických prípravkov.

100 % ŽIARIVEJŠIA PLEŤ

98 % HLADŠIA PLEŤ

90 % PEVNEJŠIA A PRUŽNEJŠIA PLEŤ

PRE HLADŠIE OHOLENIE

LUNA 2 pre mužov odstraňuje odumreté bunky pokožky a uvoľňuje z pórov až 99,5 % nečistôt a mastnoty. Vďaka tomu dokonale pripraví pleť na pohodlnejšie a dôkladnejšie oholenie. Ostrie žiletky je počas holenia menej namáhané, takže je zabezpečená dlhšia životnosť čepele.


BEZPRECEDENTNÁ ÚČINNOSŤ ČISTENIA

Vďaka 8 000 T-Sonic pulzáciám za minútu je zabezpečené najhlbšie možné čistenie a pritom si vaša pleť uchová úžasnú jemnosť.

EXTRA JEMNÝ A HYGIENICKÝ

Ešte mäkšie dotykové body sú k vašej pleti veľmi šetrné. Vysokohygienický silikón je neporézny, aby odolal hromadeniu baktérií a navyše je až 35× hygienickejší než sú bežné nylonové čistiace kefky.

INVESTÍCIA DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Nie sú vyžadované žiadne náhradné hlavy kefky. Foreo na výrobok poskytuje dvojročnú obmedzenú záruku a zaručuje desaťročnú záruku kvality.


HLAVA KEFKY 2. GENERÁCIE

O 50 % väčšia hlava kefky sa postará o účinnejšie čistenie. Dlhé dotykové body rozširujú dosah a zlepšujú mäkkosť. Prepychové silikónové telo zaistí lepšie pohodlie a výkon.

REŽIM OCHRANY PROTI STARNUTIU

Nízkofrekvenčné pulzy sa zameriavajú na oblasti náchylné k vráskam. Kefka LUNA 2 vďaka tomu zvláčňuje a spevňuje vašu pleť a dodáva jej mladší vzhľad.

INTELIGENTNÝ ŠVÉDSKY DIZAJN

100 % vodeodolná konštrukcia umožňuje kefku používať v sprche či vo vani. Vďaka 12 nastaviteľným intenzitám prispôsobíte starostlivosť na mieru vašej pleti. Na jedno dobitie kefka zvládne až 450 použití.


Nanesenie čističa

1. NANESTE ČISTIČ

Navlhčite prístroj LUNA 2 a potom na tvár naneste svoj bežný čistiaci prípravok. Zapnite prístroj stlačením stredového tlačidla a aktivujte režim čistenia.

Čistenie pleti

2. VYČISTITE

Čistenie je ideálne praktizovať dvakrát denne – stačí len 1 minúta na hĺbkové čistenie a 1 minúta na ochranu proti starnutiu.

Opláchnutie pleti

3. OPLÁCHNITE

Po dokončení čistenia opláchnite a osušte tvár. Potom môžete na pleť naniesť vaše obľúbené kozmetické prípravky.

Anti-aging

4. ANTI-AGING

Stlačte stredové tlačidlo pre prechod na režim ochrany proti starnutiu. Každej fáze ošetrenia venujte 12 sekúnd, po tomto intervale sa pulzy prístroja na chvíľu zastavia. Po 1 minúte sa pulzy 3× za sebou rýchlo zastavia, čo naznačuje koniec ošetrenia.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť

Rozmery

Výška 103 mm
Šírka 83 mm

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti
Kód:  FOR028
Produktové číslo:  F5999

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14