Obnoviť stránku

FOREO ISSA Hybrid náhradná hlavica Cool Black

FOREO ISSA Hybrid náhradná hlavica Cool Black

Náhradná hlavica FOREO ISSA™ hybrid pre revolučnú sonickú zubnú kefku FOREO ISSA™. Hlavica zubnej kefky sa skladá z mäkkých a flexibilných silikónových štetín, ktoré nepoškodzujú ďasná a zuby. Je doplnená o PBT polymérové štetiny, ktoré intenzívne čistia zuby. Je ideálna ako pre užívateľov, ktorí majú citlivé ďasná, tak pre tých ktorým sa tvorí viac plaku a uprednostňujú intenzívne čistenie.
Hlavica sonickej kefky je vyrobená z rýchloschnúceho, neporézneho a hladkého silikónu, ktorý odoláva vzniku až o 10.000 baktérií menej ako bežná nylonová kefka na zuby.
Hlavicu je vhodné vymeniť dvakrát ročne. Náhradná hlavica pre revolučnú sonickú zubnú kefku FOREO ISSA™ je k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch, vyberte si tú svoju.

• Hlava kefky kombinuje silikón a polymérové PBT štetiny, ktoré pôsobia silne proti plaku, a sú šetrné k ďasnám
• 3D flexibilná hlava kefky uľahčuje dosiahnutie každej časti v ústach
• Hlava kefky vydrží až 6 mesiacov
• Vysoko hygienický, hypoalergénny, rýchloschnúci silikón bezpečný pre telo sa ľahko čistí a zabraňuje hromadeniu baktérií
• Úplne vodotesné

Kód:  xxFOR057
Produktové číslo:  F5463

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06