Obnoviť stránku

FOREO ISSA Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Cobalt Blue

Príslušenstvo k tovaru

FOREO ISSA Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Cobalt Blue

Náhradná hlavica pre hybridnú zubnú kefku pre všetky zubné kefky ISSA™ (okrem ISSA™ mikro). Kombinácia štetín z polyméru PBT a silikónových štetín zaistí dôkladnejšie vyčistenie nahromadeného zubného povlaku, pričom vonkajšie silikónové štetiny šetrne ďasná masírujú a nedráždia ich, a tak ďasná neustupujú a zubná sklovina ostáva nepoškodená. Ideálne pre používateľov, ktorí hľadajú dôkladnejšie čistenie a potrebujú odstrániť viac nahromadeného povlaku vzhľadom na svoj životný štýl či vrodenú predispozíciu. Hlavicu je potrebné vymeniť iba dvakrát za rok.

• Hlavica kefky obsahuje štetiny zo silikónu a PBT polyméru pre účinné a zároveň šetrné odstránenie nahromadeného povlaku
• Flexibilná 3D hlavica kefky sa ľahko dostane do každej časti ústnej dutiny
• Hlavica kefky vydrží až 6 mesiacov
• Hypoalergénny, zdravotne bezpečný a neporézny silikón sa ľahko čistí a zabraňuje vzniku baktérií
• Úplne vodotesná

Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  FOR056
Produktové číslo:  F5456

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03