Obnoviť stránku

Flash disky, prenosné USB kľúče SanDisk

Flashdisk SanDisk – banner

Flash disky SanDisk

Spoločnosť SanDisk pôsobí na trhu od roku 1988 a v súčasnosti je najväčším výrobcom flash pamätí. Od roku 2015 sa stala súčasťou americkej korporácie Western Digital. V ponuke nájdete flash disky SanDisk s USB 2.0 aj vysokorýchlostné modely s USB 3.0 (3.1 Gen1+) s kapacitou až 256 GB. Nechýbajú ani flash disky s obojstranným konektorom USB typu C alebo USB-OTG flash disky, ktoré možno pripojiť napríklad k smartfónu. Z flash diskov SanDisk si skrátka vyberie bežný domáci používateľ aj náročný business zákazník.

USB 2.0 flashdisk SanDisk

Flash disky SanDisk pre nenáročné použitie

Flash disky SanDisk s rozhraním USB 2.0 sú oproti modernejšiemu USB 3.0 (3.1 Gen1+) síce pomalšie, na druhej strane ale ponúkajú vynikajúci pomer ceny a výkonu. Ak vám teda záleží viac na kapacite než na rýchlosti prenosu dát, sú tieto flash disky SanDisk určené presne pre vás. Niektoré modely podporujú aj šifrovanie dát, takže vaše súbory budú vždy v bezpečí.

Vysokorýchlostné flash disky SanDisk

Vďaka 5-gigabitovému rozhraniu USB 3.0 (3.1 Gen1+) prebehne prenos vašich dát naozaj bleskovo. Rýchlosť čítania začína u základných modelov na 80 MB/s a rýchlosť zápisu na 40 MB/s – u hi-end modelov potom až 420, respektíve 380 MB/s. Napríklad prenos celovečerného filmu vo vysokej kvalite trvá približne niekoľko desiatok sekúnd. Flash disky Sandisk s USB 3.0 sú navyše spätne kompatibilné aj so starším rozhraním USB 2.0.

USB 3.0 flashdisk SanDisk
USB-C flashdisk SanDisk

Flash disky s obojstranným USB-C konektorom

Vybrané modely flash diskov SanDisk využívajú obojstranný konektor USB-C. Vďaka tomu ho vždy pripojíte správnou stranou nahor, čo uľahčuje a zrýchľuje jeho pripojovanie do USB portu. USB-C flash disky SanDisk sú založené na rýchlom rozhraní USB 3.0 (3.1 Gen1+) a ponúknu tak veľmi rýchle dátové prenosy. Samozrejmosťou je aj spätná kompatibilita s USB 2.0.

USB-OTG flash disky SanDisk nielen pre smartfóny

Vďaka USB-OTG (On-the-Go) komunikujú flash disky SanDisk nielen s počítačmi, ale aj so smartfónmi, tabletmi, fotoaparátmi a ďalšími zariadeniami, ktoré tento štandard podporujú. Ak sa u týchto zariadení často stretávate s nedostatkom pamäte, sú USB-OTG flash disky SanDisk elegantným riešením. Pre vlastníkov iPhonu či iPadu sú tu zase flash disky SanDisk iXpand, ktoré vďaka Lightning konektoru rozšíria pamäť aj vášho iPhonu alebo iPadu.

USB-OTG flashdisk SanDisk
Technológia SanDisk SecureAccess pre šifrovanie dát

SanDisk SecureAccess pre maximálne bezpečie vašich dát

Technológia SanDisk SecureAccess umožňuje šifrovanie dát uložených v chránenom „trezore“ na flash disku SanDisk. Prístup k vašim súborom je chránený vami zvoleným heslom. Nemusíte sa teda báť, že by sa k dátam dostal ktokoľvek iný. Podporu šifrovania dát má najmä rad flash diskov SanDisk Cruzer.

Spresniť parametre
85 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03