Obnoviť stránku

FINO

Fino

FINO: Domáce potreby, ktoré šetria váš čas

Značka Fino sa už viac ako 10 rokov stará o vaše každodenné potreby. Šetrí váš drahocenný čas aj peniaze a v neposlednom rade uľahčuje upratovanie, či prípravu pokrmov. Z týchto dôvodov sa jej produkty stali neoddeliteľnou súčasťou každodenného fungovania mnohých domácností. Sortiment značky Fino zahŕňa široké spektrum výrobkov od tých na uskladnenie potravín, cez vrecia na odpadky, až po pomôcky na upratovanie. Značka myslí aj na ekológiu a tak do svojho portfólia zahrnula aj eko drogériu, ktorá je ohľaduplná k prírode.

Fino príprava pokrmov

S vymoženosťami od Fino je príprava pokrmov hračka

Fino ponúka široké spektrum výrobkov, ktoré sú vhodné na prípravu, uskladnenie, či balenie potravín. Ide napríklad o plastový riad, grilovacie potreby, mikroténové vrecká, či papier na pečenie. Medzi vynikajúce nápady patrí papier na pečenie s alobalom 2 v 1, vďaka ktorému pripravíte výborný pokrm v papilote a potravinová fólia, ktorú ľahko a bez námahy odtrhnete rukou – balenie desiatej tak bude oveľa jednoduchšie.

Vrecia na odpadky Fino sú vhodné do akéhokoľvek koša

Značka Fino vyrába aj niekoľko druhov ekologických vriec na odpadky. Vo všetkých prípadoch sú veľmi pevné, úplne nepremokavé a dajú sa veľmi ľahko zaviazať. Ak sa zaujímate o ochranu prírody, zvoľte si rad Fino Green Life, v ktorom sú vrecia vyrábané z 98 % recyklovaného a rozložiteľného materiálu. Nech už si vyberiete akýkoľvek druh, s odpadkovými vrecami Fino nešliapnete vedľa.

Fino vrecia na odpadky
Fino upratovanie

S pomôckami Fino vám každé upratovanie pôjde pekne od ruky

Vďaka upratovacím pomôckam Fino vám pôjde upratovanie pekne od ruky. V ponuke nájdete predovšetkým hubky na teflónové povrchy, či sklokeramické dosky a drôtenky vrátane tých s rukoväťou na pohodlnejšie čistenie. Týchto pomocníkov dopĺňajú Fino nitrilové rukavice, ktoré sú pevné, avšak napriek tomu dokonale priľnavé – využijete ich tak aj v kuchyni. Navyše sú vhodné aj pre alergikov na latex.

Spresniť parametre
58 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12