Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIBARO Starter Kit

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

FIBARO Starter Kit


Komfort, štýl, bezpečie v jednom balení

Fibaro Starter Kit obsahuje päť základných zariadení inteligentnej domácnosti a riadiacu jednotku. Uviesť šikovný dom do života je otázka minút. Ich pokročilé technológie umožnia kontrolovať váš domov odkiaľkoľvek, ušetriť čas aj peniaze a unikátny organický dizajn tomu dodá štýl.

Komfort, styl, bezpečí v jednom balení
 

Home Center Lite
 

Home Center Lite

Miniaturizovaná riadiaca jednotka je mozgom systému Fibaro. Počúva a riadi všetky bezdrôtové moduly skrze sieť Z-Wave a zároveň je bránou do internetu a domácej WiFi siete. S jej pomocou viete o všetkom dianí v dome a spravujete všetky nastavenia na jednom mieste.


Detektor pohybu

Informuje vás o všetkých vítaných aj nevítaných hosťoch, ich pohybe, množstve a tiež o zmenách svetla a teploty. Spolu s ostatnými modulmi môže spustiť požadované akcie: rozsvietiť svetlá, keď prídete, zamknúť, keď nikto nie je doma, či zavolať policu, keď je doma niekto, kto by tam byť nemal.

Detektor pohybu
 

Detektor kouře
 

Detektor dymu

Zistí aj tie najmenšie stopy po dyme skôr, než vzplanie požiar. Spolu s ostatnými zariadeniami vykoná potrebné úkony, aby vás ochránil a predišiel šíreniu požiaru. Dokáže vypnúť spotrebiče a v najhoršom privolať hasičov.


Detektor zaplavenia

Spolu s inteligentnou zásuvkou môže detektor zaplavenia odpojiť ohrozené spotrebiče. Kúpte si tiež spínač Fibaro a motorizovaný ventil na prívodné potrubie a v prípade poškodenia rúrok nechajte vypnúť vodu. Vďaka odolnému vyhotoveniu a senzoru teploty tiež dokáže vonku odhaliť námrazu.

Detektor zaplavení
 

Magnetický kontakt
 

Magnetický kontakt

Otvorené okná, dvere, dvere od garáže či bránu spozná magnetický kontakt. V elegantnom miniatúrnom vyhotovení sa skrýva neskutočný potenciál. Môžete ho navyše prepojiť s obyčajným vypínačom a urobiť z neho bezdrôtový ovládač iného zariadenia.


Bezdrôtová zásuvka

S jeho pomocou dokážete vzdialene a automaticky ovládať akékoľvek zariadenie. Zároveň vidíte jeho aktuálnu i celkovú spotrebu energie. Aby toho nebolo málo, možno ho využiť aj ako nočnú lampičku.

Bezdrátová zásuvka
 
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Počet zariadení

Max. počet zariadení 230

Určenie

Určenie centrálna jednotka
Kód:  FIBR01
Produktové číslo:  FIB-STRTR-KIT-FR/FIB-STRTR-KIT-FR-ZW5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06