Obnoviť stránku

FELLOWES

Fellowes

Fellowes – vybavte si kanceláriu inovatívnymi produktmi

Značka Fellowes, pôvodom z USA, ponúka široký výber inovatívneho kancelárskeho vybavenia aj strojov, ktoré sú zárukou skutočnej kvality. Spoločnosť kladie dôraz najmä na špičkové spracovanie svojich produktov, ktoré vydržia skutočne dlho a poskytnú vám náležitý komfort pri práci. Vo svojom portfóliu má dnes Fellowes všetko, od skartovačiek cez krúžkové viazače a laminátory až po čističky vzduchu, ktoré sú za svoju kvalitu oceňované.

Skartovač Fellowes

Skartovače od Fellowes fungujú bezproblémovo

Skartovač Fellowes je vždy zárukou kvalitného stroja s dlhou životnosťou. V ponuke nájdete širokú škálu menších domácich skartovačiek aj profesionálnych skartovacích strojov vhodných do veľkých firiem. Líšia sa rýchlosťou skartovania a tiež tým, koľko papierov dokážu skartovať naraz (stupňom utajenia). Pokiaľ budete chcieť skartovať citlivé materiály, kúpte si zodpovedajúci stupeň utajenia, ktorý určuje veľkosť skartovaných častíc. Pokročilé skartovače Fellowes disponujú celým radom užitočných funkcií pre lepší používateľský komfort.

Dizajnové skartovače radu LX

Skartovače LX sú určené na skartovanie dokumentov obsahujúcich utajované informácie. Pri skartovaní jedného listu A4 vytvoria viac ako 2 000 častíc. Stroj tak poskytuje vysokú úroveň ochrany skartovaných dokumentov. Inovatívna komunikačná technológia IntelliBar™ má 5 funkcií, ktoré zaisťujú elimináciu zaseknutia, bezpečnosť, vysoký výkon a jednoduché ovládanie každého skartovača radu LX.

Fellowes skartovač LX
Skartovačka Fellowes AutoMax

Prácu vám uľahčí skartovačka s automatickým podávačom

Automatická skartovačka Fellowes AutoMax vám ušetrí čas strávený vkladaním skartovaných papierov. Stačí do nej naložiť celý stoh papierov aj s kancelárskymi sponkami, zapnúť a môžete sa ísť venovať ďalšej práci. Rezné nože zo špeciálnej tvrdenej ocele, silný motor a robustné prevodové súčasti predurčujú skartovačku Fellowes AutoMax na dlhodobé a bezproblémové využitie.

Laminátory Fellowes ochránia dôležité dokumenty

Laminovačka Fellowes slúži na trvalejšiu ochranu často používaných dokumentov, ktoré nechcete zničiť. Môže ísť o bezpečnostné manuály, menu v reštauráciách, firemné telefónne zoznamy a pod. Laminácia navyše zvýrazňuje vzhľad tlačených materiálov. V ponuke nájdete Fellowes laminátory pre formáty A7 až A3.

Laminovačka Fellowes
Krúžkový viazač Fellowes

Krúžkové viazače Fellowes si nebudete môcť vynachváliť

Ak chcete získať profesionálne vyzerajúce dokumenty rýchlo a ľahko, kúpte si viazacie stroje Fellowes. Vďaka krúžkovej väzbe získajú vaše dokumenty pekný vzhľad a budú pôsobiť upravene. Viazače Fellowes sú jednoduché na používanie a vybrať si môžete buď manuálny alebo automatický dierovací stroj na elektrický pohon. Ich súčasťou je aj zásobník na plastové chrbty, odpadová zásuvka či nastaviteľný doraz papiera.

Fellowes sa postará aj o vaše pohodlie v kancelárii alebo doma

Fellowes ponúka okrem svojich zariadení do kancelárií, ktoré uľahčujú každodennú prácu, aj skvelý a veľmi obľúbený produktový rad ergonomických pomôcok pre vaše pohodlie. Sú to ergo produkty, ako ramená pre monitory a notebooky, stojany pod monitory, podpery chodidiel aj chrbta, opierky hlavy, podložky pod myš a pod.

Ergonomické vybavenie Fellowes
Spresniť parametre
143 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04