Obnoviť stránku

Ventilátory Siguro

Siguro ventilátory

Siguro: tiché a štýlové ventilátory s mnohými funkciami

Značka Siguro špecializujúca sa na bezstarostný chod domácnosti vám pomôže šetriť čas aj peniaze. Je známa pre svoje kvalitné a inovatívne domáce spotrebiče a jej ventilátory nie sú výnimkou. Siguro ponúka širokú škálu ventilátorov, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort a efektivitu pri zachovaní estetického dizajnu. Okrem toho ponúkajú tichý chod, jednoduché ovládanie a rozšírené funkcie. Do portfólia značky patria aj veľké kuchynské spotrebiče, ako sú rúry, sporáky, chladničky, či umývačky, ale aj menší pomocníci, medzi ktorými nájdete fritézy, grily, mixéry, či kávovary. Samozrejme nesmie chýbať vybavenie do kuchyne, kúpeľne aj celého bytu. Siguro na svoje produkty ponúka predĺženú trojročnú záruku a v prípade nutnosti aj okamžitú výmenu.

  • Až 3-ročná zárukaSiguro produkty sa pýšia predĺženou zárukou. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že vám spotrebič hneď vypovie službu.
  • Tisíce spokojných zákazníkovAj naši zákazníci hodnotia produkty Siguro v priemere veľmi pozitívne.
  • Okamžitá výmenaSiguro vám pri poruche akéhokoľvek spotrebiča ponúkne okamžitú výmenu.
Siguro ventilátory

Ventilátory Siguro ponúkajú jednoduché ovládanie a vyšperkované funkcie

Ventilátory Siguro sa pýšia jednoduchým ovládaním, pričom im nechýba niekoľko stupňov rýchlosti, nastaviteľný uhol sklonu, či oscilácia. Väčšina ventilátorov navyše disponuje diaľkovým ovládaním, pomocou ktorého si požadovaný stupeň chladenia a teploty nastavíte z pohodlia svojej pohovky, alebo postele. Nastavenú rýchlosť, alebo teplotné stupne môžete tiež sledovať na prehľadnom LED displeji, ktorým sú niektoré modely vybavené. Siguro ventilátory môžu navyše poskytnúť napríklad funkciu čistenia vzduchu a zvlhčovania, nočný režim aj časovač. Ich používanie je tak oveľa jednoduchšie a efektívnejšie.

Všetky Siguro ventilátory sa vyznačujú veľmi tichým chodom

Všetky ventilátory Siguro majú tichý chod. To je jednou z kľúčových vlastností, ktorá značku odlišuje od konkurencie a robí ju obľúbenou medzi zákazníkmi, ktorí hľadajú efektívne, ale zároveň nenápadné chladenie. Aj preto medzi ich výrobkami nenájdete žiadne, ktoré by dosahovali väčšiu hlučnosť, než aká zodpovedá napríklad zapnutému rádiu, či televízoru. V prevádzke tak ventilátory môžu byť bez problémov celý deň, a to aj pri bežných činnostiach, ako je práca, čítanie, či sledovanie televízneho programu. K tichému chodu Siguro ventilátorov tiež prispieva kvalitná konštrukcia motora aj aerodynamické lopatky, ktoré minimalizujú hluk.

Siguro ventilátory
Siguro ventilátory

Stolové, stĺpové aj stojanové ventilátory Siguro sú štýlové a nadčasové

Medzi hlavné prednosti ventilátorov Siguro patrí štýlový dizajn, ktorý sa bude vynímať v každom interiéri. Vyberať si môžete medzi decentnými čiernymi a bielymi variantmi, z ktorých si zvolíte podľa vlastnej preferencie. Ventilátor Siguro rozhodne nebudete musieť schovávať do kúta. Okrem dizajnu je možné vybrať si aj vyhovujúci typ, a to stolný, stĺpový, alebo stojanový. Stolové ventilátory nájdu využitie v menších bytoch, poprípade v kancelárii. Stĺpové vyzerajú štýlovo a ľahko ich umiestnite na akékoľvek miesto. Ak hľadáte vetranie do väčších priestorov, stojanový variant bude tou správnou voľbou – ochladí totiž aj veľké plochy.

Spresniť parametre
28 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19