Obnoviť stránku

FAGOR

Fagor

Fagor: Domáce spotrebiče pre ľahší život

Preslávená španielska značka Fagor obnovila svoje pôsobenie na českom a slovenskom trhu. Prináša široké portfólio veľkých domácich spotrebičov do kuchyne, a navyše predstavuje aj prvé lastovičky zo segmentu prania. Fagor u nás nadväzuje ako na dobrú povesť, ktorú si značka u spotrebiteľov získala už v 90. rokoch, tak na prvotriednu kvalitu produktov, ich funkčný dizajn a vybavenosť pokročilými technológiami.

  • Skutočne spoľahlivé spotrebiče, ktoré budú slúžiť dlhé roky. 
  • Moderné technológie a inovatívne funkcie, či už ide o umývačky, rúry alebo práčky. 
  • Jednoduchý a priamočiary dizajn, ktorý uľahčí používanie a odolá zubu času. 
Sporák Fagor

Sporáky Fagor majú všetko, čo v kuchyni potrebujete

Z rozmanitej ponuky si každý zákazník vyberie sporák Fagor podľa vlastných predstáv. K dispozícii sú modely s indukčnou, sklokeramickou, ale aj plynovou varnou doskou. Elektrické rúry sporákov Fagor poskytnú nadštandardný objem až 77 litrov, ako aj všetku potrebnú výbavu – teleskopické výsuvy, dvierka s tlmeným dovieraním alebo dotykový displej.

Rúry Fagor s veľmi praktickými funkciami

Každá samostatná vstavaná rúra Fagor má objem až 77 litrov, teleskopické výsuvy či dvierka s jemným dovieraním Soft Close. Pokročilejšie modely ponúknu šikovné pyrolytické čistenie alebo funkciu Smell Free, ktorá funguje ako katalyzátor zápachu. Ďalšou možnosťou je aj multifunkčná rúra Fagor s parným generátorom, ktorý umožní v pare variť, piecť alebo vyčistiť rúru parou.

Fagor rúra
Varná doska Fagor

Varné dosky Fagor s indukciou, sklokeramikou, ale aj na plyn

Varná doska Fagor presne vo vyhotovení, aké vám sedí najviac, nie je problém! Aj keď sa dnes vďaka technológiám, ako sú flexibilné zóny, automatická detekcia hrnca alebo prednastavené teplotné programy, tešia najväčšej obľube modely indukčné, u nás sa stále môžete spoľahnúť aj na široké portfólio klasických variantov so sklokeramikou alebo na plyn.

Funkcia pyrolytického čistenia vo Fagor rúre.

Prednastavené programy na Fagor varných doskách.

Digestory Fagor priamo na mieru vám aj vašej kuchyni

Zvoliť správny odsávač pár a jeho zasadenie do kuchyne môže byť niekedy oriešok. Digestor Fagor však vždy vyberiete v takej podobe, aká bude vám aj vašej kuchyni sedieť najviac. Nájdite si model s ideálnym dizajnom aj rozmermi vo variante komínovom, ostrovčekovom, teleskopickom alebo siahnite po úplne vstavanom vyhotovení. Práve napríklad jeden zo vstavaných modelov, 3AF3-550N, ponúkne zaujímavé a intuitívne ovládanie, ktoré je úplne bez tlačidiel a dotykov. Vystačíte si s rukou vykonávanými gestami.

Digestor Fagor
Umývačka Fagor

Umývačky Fagor pre dokonale umytý riad

Každá umývačka Fagor vám okrem dokonale umytého riadu tiež zjednoduší prácu pomocou mnohých šikovných noviniek. Spoľahnite sa napríklad po doumývaní na funkciu automatického otvorenia dvierok na odvetranie, svetelnú indikáciu prevádzky na podlahe alebo bezpečnostnú funkciu Aquastop. Pre ešte lepšiu hygienickú čistotu riadu je tu technológia SteamPower. Pri všetkých voľne stojacich a vstavaných modeloch je samozrejmosťou aj samostatná zásuvka na príbory.

Funkcia ovládania gestami pri Fagor digestoroch.

Technológia SteamPower pri Fagor umývačke.

Chladničky Fagor udržia vaše potraviny dlhšie čerstvé

Všetky voľne stojacie chladničky Fagor dostanete v obľúbenom vyhotovení s mrazničkou dole. Nájdete v nich napríklad systém Total No Frost, invertorový kompresor alebo praktické LED osvetlenie nielen pre chvíle večerného maškrtenia. Potraviny zostanú v chladničkách Fagor dlhšie čerstvé vďaka zásuvke VitControl s reguláciou vlhkosti, priehradke Fresh Zone udržujúcou teplotu okolo 0 °C, a tiež pomocou protizápachového filtra Fresh On.

Chladničky Fagor
Práčka Fagor

Zverte vaše oblečenie zvrchu plneným práčkam Fagor

Vstup do segmentu prania predstavujú práve zvrchu plnené práčky Fagor. Aj keď sa nimi táto nová etapa značky zďaleka nekončí, už teraz sa môžete tešiť zo 16 pracích programov vrátane parných funkcií SteamPower Pro, a tiež možnosťami skrátenia doby programu či odloženia štartu. Okrem toho každá práčka Fagor disponuje prehľadným displejom a ovládacím panelom v češtine aj slovenčine. Zatiaľ sú v ponuke modely s kapacitou bielizne 6 kg alebo 7 kg.

Spresniť parametre
60 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11