Obnoviť stránku

FAGOR ZFK-1745 A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FAGOR ZFK-1745 A

Priestranná a prehledne usporiadaná skriňová mraznička sa uplatní všade tam, kde je potreba zamraziť väčšie množstvo potravín. Chladnička Fagor ZFK 1745 A disponuje objemom 260 litrov, ktorý je rozdelený pomocou 7 transparentných zásuviek umožňujúce prehledné uloženie potravín.

Chytré technológie a funkcie

Samozrejmosťou je už dnes štandardná technológia No Frost zabraňujúci tvorbe námrazy, čo šetrí váš čas a znižuje spotrebu energie. Všetky nastavenia vykonáte pomocou interaktívneho dotykového LCD displeja na dverách. Funkcia rýchleho zmrazenia s automatickým vypnutím veľmi rýchlo schladí práve vložené potraviny tak, čo zaisťuje maximálne zachovanie vitamínov, chuťou i vôňou.

Kľúčové vlastnosti

  • No Frost
  • Dotykový LCD displej
  • Elektronické ovládanie teploty
  • LED osvetlenie
  • Rýchle mrazenie s automatickým vypnutím
  • Funkcia dovolenka
  • Svetelný alarm vysoké teploty
  • Svetelný a akustický alarm otvorených dverí
  • Detský zámok

V modernom spotrebičmi nesmie chýbať ani moderné osvetlenie. Preto je mraznička vybavená LED osvetlením, ktoré sa vyznačuje svojou energetickou nenáročnosťou a dlhou životnosťou. V prípade poruchy a následného zvýšenia teploty vo vnútri mrazničky vás upozorní svetelný signál. Naopak zvukový alarm vás upozorní na nedovreté dvere. Ľahkú inštaláciu na miesto určenia uľahčí transportné kolieska. Iste vás tiež poteší nízka spotreba elektrickej energie - spotrebič patrí do energetickej triedy A ++.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost, Rýchle zmrazovanie
Kód:  FAGB052
Produktové číslo:  928010051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16