Obnoviť stránku

FAGOR VT-12

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FAGOR VT-12

Tradičný výrobca kuchynských spotrebičov predstavuje vinotéku, ktorá svojou eleganciou zapadne do domácnosti každého milovníka vína. Tento gastronomický doplnok pri svojom chode takmer neprodukuje vibrácie, takže udržuje vína v nevyhnutnom pokojnom stave. Dokonca je vinotéka natoľko tichá, že môže byť postavená aj ako dekoratívny prvok v miestnosti. Svoje vína budete mať stále na dosah ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vinotéka vhodná aj do obývačky
  • Prevádzka bez vibrácií a hluku
  • Termoelektrický chladiaci systém
  • Nastavenie teploty v širokom rozsahu (10 - 18 °C)
  • Prehľad o stave zbierky so zatvorenými dverami
  • Osvetlený interiér pre lepší prehľad
  • Jednoduché ovládanie a displej s teplotou

Chladiaci priestor vinotéky je rozdelený, aby sa optimálne využil na uloženie čo najväčšieho počtu fliaš. Vyberateľné drôtené police pomáhajú k rýchlejšiemu chladeniu aj udržaniu teploty fľaše vína, pretože víno stále obklopuje chladný vzduch. Teplotu podľa druhu vína môžete jednoducho prispôsobiť tlačidlami a teplotu uvidíte aj na displeji.

S prehľadom

Dvierka sú sklenené a vnútorný priestor je osvetlený, takže môžete maškrtne vyberať a mať perfektný prehľad o stave vašej zbierky bez toho, aby ste narušovali správne vnútorné prostredie. Otváranie dvierok môžete prispôsobiť na obe strany podľa toho, ako sa to hodí do vášho interiéru.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 61 cm
Šírka 25,5 cm
Hĺbka 51 cm

Typ

Počet zón 1 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 5
Materiál políc Kov
Vnútorný objem 33 l

Hmotnosť

Hmotnosť 12,7 kg
Kód:  FAGB026
Produktové číslo:  976010250

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14