Obnoviť stránku

FAGOR 6H-114 AX

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FAGOR 6H-114 AX

Teplovzdušná vstavaná rúra na pečenie s grilom v nerezovom vyhotovení s ochranou proti odtlačkom prstov zaujme nízkou spotrebou - patrí do energetickej triedy A. Vnútro rúry s objemom 58 litrov má praktické osvetlenie pre ľahkú manipuláciu s pokrmom a prehľad o pečení. Rúra sa pýši 6 programami pečenia, ktoré dokážu pripraviť prakticky akýkoľvek pokrm.

Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou otočných gombíkov. Určite tiež oceníte ventilovaný odvod pár a dvojité sklo v dvierkach. Vnútorný priestor je vybavený 2 vyberateľnými vnútornými pojazdnými mriežkami a súčasťou dodávky sú aj hlboký smaltovaný plech a chrómovaný rošt. Pre jednoduché čistenie vnútra od rôznych mastných usadenín je rúra vybavená smaltom "Top Slide", ktorý umožňuje jednoduché čistenie a zabraňuje usadzovaniu tuku v priebehu pečenia.

Hlavné prednosti

  • vstavaná rúra na pečenie s grilom
  • 6 programov pečenia
  • nerezové prevedenie s ochranou proti odtlačkom prstov
  • ľahké čistenie
  • ventilovaný odvod pár
  • ľahké ovládanie
  • gril s výkonom 2,6 kW
 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 60 cm
Šírka 56 cm
Hĺbka 55,5 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 58 l
Kód:  FBT1851e
Produktové číslo:  901010112

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06