Obnoviť stránku

FAGOR 3IF-ZONE40BS

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
391,90 €

FAGOR 3IF-ZONE40BS

Kľúčové vlastnosti varnej dosky FAGOR 3IF-ZONE40BS

  • 60 cm indukčná doska FAGOR so 4 varnými zónami
  • Funkcia Bridge na prepojenie varných zón
  • Slider ovládanie
  • Funkcia Booster na rapídne zosilnenie výkonu
  • Prednastavené programy
  • ChildLock – detská poistka
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Varná doska FAGOR 3IF-ZONE40BS s praktickým časovačom
  • Automatické rozpoznanie veľkosti a prítomnosti hrnca
  • Funkcia Pauza

Indukčná varná doska FAGOR 3IF-ZONE40BS s funkciou Slider

Indukčná varná doska FAGOR 3IF-ZONE40BS disponuje funkciou Slider, ktorá umožňuje jednoduchšiu a rýchlejšiu voľbu výkonu ohrevu. Plynulá a presná úprava nastavenia – stačí prejsť prstom po paneli.



Funkcia Bridge na spojenie dvoch zón do jednej

Spojením dvoch zón do jednej získate väčšiu varnú plochu. Ak chcete aktivovať funkciu Bridge, stlačte dva senzory varných zón a vytvorte jednu veľkú. Deaktivácia zóny – stlačte dva senzory varnej dosky FAGOR 3IF-ZONE40BS súčasne a podržte ich po dobu približne 3 sekúnd. Ovládanie funguje rovnako ako v prípade jednotlivej zóny.



Indukčná doska s ukazovateľom zvyškového tepla

Indukčná doska FAGOR 3IF-ZONE40BS je vybavená špeciálnym senzorom, ktorý meria teplotu zóny – pri teplote prekračujúcej 60 ⁰C sa na paneli zobrazí veľké písmeno H, pri poklese na 60 až 45 ⁰C malé písmeno h, neskôr potom zhasne.

Tri prednastavené programy varnej dosky FAGOR 3IF-ZONE40BS

Zvolená teplota (42, 70, 94) je dosiahnutá vhodnou reguláciou výkonu. 42 °C je ideálna teplota na rozpustenie masla a čokolády, 70 °C na ohrievanie polievok a omáčok a 94 °C na varenie cestovín a ryže. Vyberte varnú zónu na ovládacom paneli varnej dosky FAGOR 3IF-ZONE40BS, potom sa dotknite senzora ohrevu a pomocou tlačidla zvoľte požadovaný výkon 42, 70 alebo 94 stupňov.



Vstavaná varná doska FAGOR 3IF-ZONE40BS s funkciou Pauza

Možnosť prerušiť varenie. Vstavaná varná doska FAGOR 3IF-ZONE40BS si zapamätá nastavenie a automaticky ho spustí po opätovnom zapnutí.



CookAdapt na optimálne využitie energie

Zvoľte zónu, položte na ňu hrniec a indukčná doska sama prispôsobí varnú plochu FAGOR 3IF-ZONE40BS jeho rozmerom a tvaru. Zóna zahrieva iba dno hrnca a vďaka tomu sa vyhnete energetickým stratám.  Použitie indukčnej dosky je tak ekonomické a bezpečné.



Indukčná platňa FAGOR 3IF-ZONE40BS s praktickým detským zámkom

Počas vykonávania rôznych kuchynských prác môže ľahko dôjsť k náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu dosky. Zvlášť keď sú doma deti. Indukčná platňa FAGOR 3IF-ZONE40BS disponuje špeciálnym zámkom, ktorého účelom je takémuto riziku zabrániť. Ak chcete zámok zapnúť, aktivujte senzor zámku; pre odomknutie stlačte senzor a po dobu niekoľkých sekúnd ho pridržte.

Praktický časovač varnej dosky FAGOR 3IF-ZONE40BS

Po uplynutí nastaveného času doska automaticky vypne varnú zónu FAGOR 3IF-ZONE40BS a vydá pritom charakteristický zvukový signál. 

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Automatická detekcia riadu, Booster, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla, Pause, Dotykové ovládanie SLIDER, Prepojenie varných zón: MultiBridge, Automatická ochrana v prípade pretečenia, Zabezpečenie proti prehriatiu, Automatická redukcia výkonu

Rozmery varnej dosky

Výška 6 cm
Šírka 59,2 cm
Hĺbka 52,2 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Rovné hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 400 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  FAGVD010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23627
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19