Obnoviť stránku

Fagor 3CLV-610AX

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
589,90 €

Fagor 3CLV-610AX


Kľúčové vlastnosti elektrického sporáka FAGOR 3CLV-610AX

  • Elektrický sporák so sklokeramickou doskou FAGOR vyybavený systémom BakingPro System™
  • Výsuvné gombíky
  • Funkcia rýchleho ohrevu rúry
  • Rúra na pečenie s objemom 77 litrov
  • 11 funkcií vrátane grilu a horúceho vzduchu
  • Teleskopické lišty
  • Kuchynský sporák patrí do energeticky úspornej triedy A
  • Funkcia Soft Close & Open pre tlmené dovieranie dvierok
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Praktické duálne a oválne varné zóny

Rúra na pečenie s funkciou BakingPro System™

Vďaka novej konštrukcii rúry na pečenie FAGOR 3CLV-610AX môžete piecť viac, rýchlejšie a pohodlnejšie. Nová konštrukcia komory s väčším vykurovacím telesom garantuje ideálnu rovnomernú distribúciu tepla a stabilnú teplotu v celej rúre. Komora rúry je navyše väčšia a má viac úrovní, takže teraz môžete upiecť naraz niekoľko plechov cukroviniek s istotou, že bude rovnomerne prepečené! Aj plechy sú väčšie a nová verzia ventilátora urýchľuje predhrievanie – na 150 °C iba za 3 minúty, a to vďaka použitiu vykurovacích telies umiestnených priamo v komore (gril + kruhové výhrevné teleso + ventilátor).

Výsuvné gombíky rúry FAGOR 3CLV-610AX

Rovný povrch sa ľahšie udržuje v čistote. Elegantné a ergonomické skryté gombíky umožňujú udržovať ovládací panel rúry FAGOR 3CLV-610AX čistý, pretože skryté prvky sa nešpinia. Sú k dispozícii v dvoch verziách: podsvietené a klasické.



Kuchynská rúra ponúka super rýchly ohrev

Kuchynská rúra FAGOR 3CLV-610AX sa predhreje na 150 °C počas iba 3 minút vďaka súčasnému využitiu vykurovacieho telesa grilu, kruhového výhrevného telesa a ventilátora.

Elektrický sporák má 11 funkcií rúry vrátane grilu a horúceho vzduchu

Elektrický sporák Fagor vám ponúka viac možností pečenia. Pokrmy môžete pripravovať na grile, ražni, piecť v horúcom vzduchu alebo napríklad pokrm rozmrazovať. Stačí nastaviť gombíkom na vybraný program označený správnou ikonkou.



Vstavaná rúra na pečenie FAGOR 3CLV-610AX s teleskopickými lištami

Vstavaná rúra FAGOR 3CLV-610AX disponuje teleskopickými lištami, ktoré uľahčujú vysúvanie a zasúvanie plechov – aj keď je plech rozpálený a veľmi ťažký, znižujú tak riziko popálenia.

Soft Close & Open – tlmené dovieranie a otváranie

Tlmené otváranie a zatváranie dvierok pre väčšiu bezpečnosť. Vo výrobkoch vybavených funkcionalitou Soft Close & Open bola použitá špeciálna konštrukcia dverných pántov, ktoré sú vybavené špeciálnymi tlmičmi. Úlohou týchto prvkov je významné zníženie rýchlosti vo finálnej fáze zatvárania alebo otvárania dverí a v dôsledku toho obmedzenie hluku vznikajúceho pri prudkom zatváraní dverí.

Elektrický sporák so sklokeramickou doskou FAGOR 3CLV-610AX je vybavený trojitým sklom dverí

Ako prevencia proti popáleniu je elektrický sporák so sklokeramickou doskou vybavený vnútorným sklom vyrobeným z reflexného skla, ktoré odráža teplo, zatiaľ čo vonkajšie sklo zostáva chladné.



Jednoduchá demontáž dverí

Dvere sú upevnené pomocou špeciálnych západiek, ktoré je možné ľahko odblokovať a dvere sňať. Pánty dverí sú vybavené západkami umožňujúcimi sňať z výrobku celé dvere. Táto funkcionalita umožňuje preniesť dvere na iné miesto, kde je možné celú procedúru vykonať v bezpečnejšej polohe a pohodlnejšej pozícii (napr. na stôl). Po sňatí hornej lišty dverí máme voľný prístup ku všetkým sklám vo dverách a môžeme sa pustiť do ich vyčistenia.

Praktické pokyny na pečenie na dvierkach rúry

Ľahko a rýchlo nastavíte teplotný rozsah, úroveň varenia, správny program a dĺžku varenia podľa toho, čo práve pripravujete. Nemusíte listovať v kuchárskych knihách. Na vonkajšom paneli dvierok rúry je pre Vás vypracovaný sprievodca teplotami pečenia pre jednotlivé typy jedál.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ sporáka Elektrický
Typ varnej dosky Sklokeramická
Typ rúry Elektrická

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 77 l
Vysúvanie plechu Teleskopické
Príkon 10,4 kW
Pripojenie 400 V

Doska

Vlastnosti dosky Ukazovateľ zvyškového tepla
Ovládanie dosky Otočné gombíky

Rúra

Vybavenie rúry Displej, Svetlo
Vlastnosti rúry Tlmené dovieranie dverí
Programy rúry Rýchle predhriatie, Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Statické pečenie, Pravý horúci vzduch

Farba

Farba Antikoro

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 60 cm
Šírka plechu 46,6 cm
Hĺbka plechu 39 cm

Energetická trieda

Balenie

Počet plechov v balení 2
Počet roštov v balení 1

Montáž

Odborná montáž Nie
Kód:  FAGSP004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  57927
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06