Obnoviť stránku

F. Dick Magnetický stojan Dick na nože s nožmi zo série Red Spirit

428,51 €

F. Dick Magnetický stojan Dick na nože s nožmi zo série Red Spirit

Hľadáte skutočnú kvalitu do svojej kuchyne a pritom dbáte aj na dizajn? Magnetický stojan s kuchynskými nožmi F. DICK z exkluzívnej dizajnovej série Red Spirit je tou správnou voľbou. Červená rukoväť týchto nožov má typicky okrúhly tvar ázijských nožov, je veľmi precízne vypracovaná a je prispôsobená aj na dlhodobú prácu. Nože su veľmi tenko brúsené, vytvárajú tak čistý rez, vďaka ktorému sa potravina počas krájania nerozdrví a uchovajú sa v nej všetky aromatické látky. Magnetický stojan sa skladá z dvoch častí, medzi ktoré nože zasuniete. Zadná tmavá časť má magnetickú lištu, na ktorej nože držia. Vďaka transparentnému materiálu prednej časti na nože vidíte, takže vždy bezpečne siahnete po tom, ktorý práve potrebujete. Nože sú zároveň bezpečne uložené pred deťmi. Transparentnú časť možno kedykoľvek jednoducho oddeliť vďaka 4 otáčacím skrutkám. Súprava obsahuje magnetický stojan, kuchársky nôž, nôž na chlieb, nôž Santoku s výbrusom a okrajovací nôž. Vďaka svojmu modernému dizajnu sa nože stanú ozdobou vašej kuchyne.

Hlavné prednosti

  • Séria nožov Red Spirit je inšpirovaná ázijskou kuchyňou
  • Dlhotrvajúca kvalita čepele
  • Optimálna vyváženosť
  • Nože sú veľmi tenko brúsené
  • Stojan je z vysoko kvalitného odolného plastu
  • Elegantný dizajnový prvok do vašej kuchyne
  • Súprava obsahuje magnetický stojan, kuchársky nôž, nôž Santoku, okrajovací nôž a nôž na pečivo

Exkluzívne nože majú všestranné použitie

Kuchársky nôž s dĺžkou čepele 21 cm je nazývaný ako „šéfkucharský“ vďaka svojej veľkosti, váhe a tvaru. Je veľmi univerzálny. Nôž sa dá využiť na krájanie mäsa, zeleniny, rýb, ovocia a vďaka svojmu tvaru aj na krájanie cibule, ale aj na sekanie byliniek a ďalších surovín. Tento nôž určite využijete pri každej kulinárskej činnosti v kuchyni.

Japonský nôž Santoku s dĺžkou čepele 18 cm je ideálny na prípravu ázijskej kuchyne, ale dá sa využiť na krájanie mäsa, zeleniny, rýb a vďaka svojmu tvaru aj na sekanie byliniek a ďalších surovín. Výbrus na oboch stranách čepele zabezpečí, že sa žiadne mäkké potraviny nelepia. 

Kuchynský okrajovací nôž s dĺžkou čepele 9 cm má široký rozsah použitia v kuchyni. Je vhodný na šúpanie, drobné krájanie, okrajovanie a zdobenie. 

Nôž na chlieb s dĺžkou čepele 26 cm je špeciálny nôž s vlnitým ostrím a ostrým hrotom na tvrdé aj mäkké typy pečiva. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Vhodné do umývačky
Typ noža Japonský nôž, Kuchársky nôž, Nôž na pečivo, Okrajovací nôž
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ

Príslušenstvo

Príslušenstvo Stojan na nože

Počet kusov

Počet kusov v súprave 4 ks

Využitie

Využitie Domácnosti
Kód:  DICK027
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  8177200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08