Obnoviť stránku

Extol

Extol náradie banner

Extol: Synonymum pre kvalitné náradie

Extol je česká značka náradia, ktorá vsádza na dostupnú kvalitu, vynikajúci servis a široký sortiment. S ich viac ako 3 000 produktmi si vybaví dielňu profesionálny remeselník aj domáci majster alebo majsterka (v ponuke nájdete aj Extol náradie vyrobené špeciálne pre ženy). Ak zháňate akékoľvek náradie pre svoj dom, chalupu, auto či záhradu, v produktových radoch Extol Industrial, Premium a Craft nájdete vždy to najlepšie, čo sa dá v danej triede dosiahnuť.

Extol Industrial

Náradie Extol Industrial – venované profesionálom

Extol Industrial je spoľahlivým partnerom na každodenné využitie v priemyselnej sfére. Na materiáli sa pri ňom  rozhodne nešetrí. Diely sú z kalenej ocele, robustná konštrukcia znesie aj tvrdé zaobchádzanie a značkové ložiská, cementované prevody a komutátory s vysokou tepelnou odolnosťou zaisťujú dlhú životnosť. Vďaka modernej technológii bezuhlíkových motorov použitých v mnohých modeloch dosahujú tieto stroje vyššiu účinnosť a životnosť pri nižšej spotrebe a minimálnych nárokoch na údržbu.

Extol Premium z triedy Master – inovatívne náradie

Náradie Extol Premium ponúka za primeranú cenu produkty s kvalitným spracovaním, dobrou ergonómiou a radom inovatívnych prvkov, ktoré bývajú výsadou profesionálneho náradia. Tento rad je navrhnutý pre remeselníkov a náročných domácich majstrov, ktorí s každým modelom dostanú príjemné prekvapenie v podobe nadštandardného výkonu či technologických vylepšení. Systém Extol Share20V umožňuje využívať jeden vysoko kvalitný akumulátor pre širokú paletu dielenského aj záhradného náradia.

Extol Premium
Extol Craft

Extol Craft – radosť z dobre vykonanej práce

Hobby náradie Extol Craft je najlepšou voľbou pre domácich majstrov hľadajúcich vybavenie do domácnosti, na záhradu či chalupu. Aj v tejto kategórii nájdete vysoký štandard. Tam, kde ostatní výrobcovia volia plast, Extol dáva kov. Prevodovky elektronáradia sú vyrobené z extra tvrdenej ocele, hriadele uložené do odolných ložísk a rotor kalibrovaný na maximálnu presnosť. V ručnom náradí je použitá chrómvanádová oceľ. A v prípade, že sa náhodou po čase niečo unaví, zaručujeme rýchly a bezproblémový servis.

Spresniť parametre
73 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17