Obnoviť stránku

Externé disky Western Digital

WD/Western Digital disky

Western Digital – inteligentné úložiská pre každého

Western Digital je poprednou svetovou značkou pre ukladanie dát, ktorá vám prináša silu vytvárať digitálny obsah, užívať si ho a uchovávať naprieč širokým radom zariadení. WD vám umožní šikovne ukladať do jedného bezpečného miesta a mať tak pod kontrolou to, na čom vám najviac záleží. V ponuke nájdete nielen pevné disky pre počítač, ale aj disky prenosné, ktoré môžete pripojiť napríklad k notebooku, nahrať dáta a celý disk vziať so sebou napríklad na meeting.

WD/Western Digital prenosné SSD disky

Prenosné SSD disky WD

Ukladajte, používajte a chráňte obsah, na ktorom vám záleží, pomocou SSD diskov WD, ktoré vďaka technológii NVMe™ dosahujú skvelé rýchlosti čítania a zápisu. Uchovajte si súkromie pomocou hesla s hardvérovým šifrovaním, a to všetko v štíhlom a odolnom vyhotovení. Disk si môžete bez problémov odniesť vo vrecku či vyraziť na výskum do terénu bez strachovania sa o jeho stav.

Externé HDD disky WD

Pomocou externých diskov WD pre stolné počítače si môžete vytvoriť domáci archív a bezpečne doň všetky dáta ukladať. Vďaka vysokým kapacitám nebudete mať problém s nedostatkom miesta a hoci sú HDD disky výrazne pomalšie ako SSD, sú tiež oveľa cenovo prívetivejšie. Prenosné disky WD sa vyznačujú ľahkosťou, odolnosťou a vysokou kapacitou. To všetko vždy po ruke.

WD/Western Digital externé HDD disky
WD/Western Digital cloud, NAS úložisko

Cloud/NAS úložisko WD

Ukladajte doslova čokoľvek a rýchlo pristupujte k dátam odkiaľkoľvek pomocou osobného cloudového alebo sieťového úložiska. K inteligentnému NAS úložisku stačí zariadenie pripojiť pomocou sieťového kábla alebo WiFi a okamžite môžete zdieľať všetky svoje dáta ďalším členom rodiny, kolegom vo firme alebo napríklad spolubývajúcim. Ak navyše už nejaký disk s dátami máte, NAS možno zakúpiť aj bez pevných diskov. Svoj starý disk tak len vložíte a môžete ho ďalej používať.

Spresniť parametre
77 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01