Obnoviť stránku

EVOLVEO A2 5V

3,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO A2 5V

 Praktická redukcia EVOLVEO A2, 5 V je určený pre používateľov, ktorí chcú použiť rainbow RGB LED ventilátory EVOLVEO 12R1R, alebo rainbow RGB LED pás EVOLVEO 30S2 k osvetleniu počítačovej skrine. Toto RGB rainbow zariadenie sa líši od klasických RGB ventilátorov a pásov tým, že dokážu v jednom okamihu zobraziť naraz všetkých sedem farieb dúhového spektra: červenú, oranžovú, žltú, zelenú, bledomodrú, modrú a fialovú. Technológia RGB rainbow využíva napájanie 5 V. 

 Kábel EVOLVEO A2, 5V je určený pre ventilátory EVOLVEO 12R1R a pásy EVOLVEO 30S2 a je kompatibilný so základnými doskami osadenými konektory RGB male 5 V 3-pin (GIGABYTE, MSI, ASUS, ASRock, ...) 


Vlastnosti redukcie EVOLVEO A2

  • Pre ventilátory EVOLVEO 12R1R rainbow a pásy EVOLVEO 30S2 rainbow
  • Umožňuje pripojiť až štyri RGB rainbow zariadenia
  • Kompatibilná so základnými doskami s konektormi RGB male 3-pin 5 V
  • Konektory: 4×6 pin male, 1× 3pin RGB female, 1× Molex
  • Dĺžka 100 cm

Upozornenie: Kábel EVOLVEO A2 5 V nejde použiť pre RGB ventilátory a pásy využívajúce napájanie 12 V, teda pre ventilátor EVOLVEO 12R1 a pás EVOLVEO 25S1. Pre tieto zariadenia je nutné použiť kábel EVOLVEO A1.


Kód:  UE118a2
Produktové číslo:  rgb-cab-a2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09