Obnoviť stránku

EVGA x99 Micro2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA x99 Micro2

Základná doska EVGA x99 Micro2 skúseným overlockerom, hráčom i grafickým pracovníkom odomyká bránu k neuveriteľnému výkonu ich počítačovej zostavy. Základná doska formátu mATX svojou výnimočnou výbavou poteší každého, kto sa usiluje o to, aby v jeho počítačovej skrini vyčkával základný kameň pre špičkový výkon. Vďaka čipsetu Intel x99 so socketom Intel 2011-3 umožní procesorom Intel Core i7 Haswell-E využiť svoj potenciál do poslednej kvapky. K tomu sa môžete spoľahnúť na širokú škálu konektorov, prostredníctvom ktorých k doske pripojíte komponenty prvotriednej kvality. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedna doska s čipsetom Intel x99
  • Pripravená na osadenie procesormi Intel Core i7 Haswell-E
  • Štyri sloty pre DDR4 pamäte s frekvenciou až 3200 MHz+
  • M.2 socket pre SSD disky s rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Nechýba USB Typu C pre maximálnu prenosovú rýchlosť 10 Gb/s
  • Možnosť prevádzkovať až 3 grafické karty v režime 3-way SLi či Crossfire
  • Šestifázový VRM na optimalizáciu napätia procesora
  • Výnimočný zvukový zážitok sľubuje výkonný audio kodek ALC1150

Špičkový výkon na hry aj na prácu

Pre pamäte typu DDR4 s frekvenciou až 3200 MHz+ je tu rezervovaná štvorica slotov s režimom zapojenia quad-channel. Vďaka trojici   slotov PCI-express 3.0 sa doska stáva prísľubom herných zážitkov v maximálnom rozlíšení. Osadiť totiž môžete až tri grafické karty a prevádzkovať ich v režime 3-way SLi či Crossfire. Tým sa vám do rúk dostáva skvelý nástroj na hranie hier, tvorbu videí alebo aj náročnejších grafik.

Bleskurýchly prenos dát

Prenos dát, rýchlosť spúšťania systému a nainštalovaných aplikácií, to sú veci, ktoré nám dosť často zožierajú príliš veľa z nášho drahocenného času. S touto doskou je tomu urobená prietrž. Okrem 10 SATA III portov pre klasické disky nájdete na doske taktiež M.2 socket, ktorý sa pýši bleskurychlými prenosovými rýchlosťami až 32 Gb/s. Na prenášanie dát vám neposlúžia iba porty USB 2.0. Výrobca totiž myslel na to, že s časom sa musí zaobchádzať šetrne, preto vybavil dosku tiež konektormi USB 3.0, ktoré sú až 10× rýchlejšie ako ich starší príbuzný. Ak je vám i toto málo, prenosových rýchlostí až 10 Gb/s sa dočkáte s portom USB Typu C.   

Nabitá praktickými funkciami

Kvalitný šesťfázový VRM inteligentne dodáva vášmu procesora napätie na základe aktuálnej potreby v ten správny čas, čím spolu s utilitou pre tuning EVGA E-Leeto X ďalej zvyšuje overclockerské možnosti. Oceníte tiež aj digitálny displej, ktorým je doska osadená, ktorý vás informuje o teplote procesora. O naozaj výnimočný zvukový zážitok sa stará výkonný audio kodek ALC1150. Ten vašim ušiam dopraje priestorový zvuk v krištáľovej čistote. 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011-3
Čipset Intel X99

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  EV315c1d
Produktové číslo:  131-HE-E095-KR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12